Rijbewijs keuring Zaandam

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

Een rijbewijs keuring in Zaandam

Bent u onlangs 75 geworden, of staat dit binnenkort te gebeuren? U moet er dan rekening mee houden dat het voor mensen vanaf 75 jaar noodzakelijk is om elke vijf jaar getest te worden, als u tenminste uw rijbewijs wilt laten verlengen. Er is voor gekozen deze keuring elke vijf jaar uit te laten voeren, zodat goed duidelijk is dat het nog veilig is voor u om de weg op te gaan achter het stuur van een auto. Voor mensen met een medische indicatie is het ook verplicht u te laten keuren als u uw rijbewijs wilt laten verlengen. Dit gaat dan om mensen die bijvoorbeeld een gezichtsvermogen hebben dat sterk achteruit gaat, mensen met een aandoening aan de hersenen of mensen met een hartaandoening. Uiteraard zijn er daarnaast nog meer aandoeningen waar een rijbewijs keuring in Zaandam voor uitgevoerd moet worden. Bij Nauwkeurig.nl helpen we u graag verder.

Een professionele rijbewijskeuring voor Zaandam

Nauwkeurig.nl is de specialist als het aankomt op een keuring voor een rijbewijs in Zaandam. Wij hebben weliswaar geen vestiging in uw woonplaats, maar u kunt wel bij ons langskomen in Amsterdam, vlak bij u in de buurt. We hebben hier meerdere professionele artsen klaarstaan, die veel ervaring hebben op het gebied van alles wat maar met medische keuringen te maken kan hebben. We voeren bijvoorbeeld niet alleen keuringen uit bij mensen die hun rijbewijs willen laten verlengen, maar daarnaast ook bij mensen die een medische keuring nodig hebben voor een hypotheek of levensverzekering.

Waar moet u rekening mee houden bij een keuring voor een rijbewijs bij Zaandam?

Wilt u bij ons een medische rijbewijs keuring voor Zaandam uit laten voeren? U moet dan om te beginnen een Gezondheidsverklaring aanvragen bij het CBR. Heeft u dit gedaan, dan maakt u een afspraak bij ons. Wij zorgen er dan voor dat uw keuring grondig en aangenaam wordt uitgevoerd. Het kan wel eens voorkomen dat mensen die bij ons langskomen voor een keuring zich gespannen voelen, omdat ze niet goed weten wat ze moeten verwachten. Wij doen dan altijd onze best om dit onprettige gevoel weg te nemen. Een afspraak maken voor een rijbewijskeuring bij Zaandam? Neem dan telefonisch contact met ons op om deze afspraak te maken.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak