Rijbewijs keuring Amsterdam

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

Een rijbewijs keuring in Amsterdam

Is het tijd om een rijbewijs keuring in Amsterdam uit te laten voeren? Zoek dan niet meer verder. Nauwkeurig.nl is namelijk de specialist op dit gebied. Bij ons vindt u professionele artsen die goed weten hoe een dergelijke keuring grondig uit moet worden gevoerd. U kunt bij ons terecht voor een rijbewijskeuring in Amsterdam voor mensen die 75 jaar of ouder zijn, maar daarnaast ook bij diegenen die om een medische reden gekeurd moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan hartproblemen, aandoeningen aan de hersenen of progressief zichtverlies. Wij keuren iedereen die zeker wil weten of ze nog veilig de weg op kunnen in hun auto.

Een keuring voor een rijbewijs in Amsterdam

Nauwkeurig.nl is de specialist voor het uitvoeren van een grondige keuring voor een rijbewijs. We staan altijd klaar om u te onderzoeken. De artsen die wij in dienst hebben zijn ervaren en professioneel, en zorgen daarnaast ook voor een prettige, persoonlijke aanpak bij uw keuring. We hebben vaak mensen in de kliniek die het spannend vinden om gekeurd te worden, wij doen er ddan alles aan om deze personen op hun gemak te stellen. Wilt u bij ons een rijbewijs keuring in Amsterdam aanvragen? Let er dan op dat u eerst ook een Gezondheidsverklaring aan moet vragen bij het CBR. Dit formulier moet u dan invullen, waarna wij het als leidraad gebruiken bij de keuring. Aan de hand van de resultaten van onze keuring gaat het CBR bekijken of uw rijbewijs al dan niet verlengd mag worden.

Wilt u meer weten over een keuring voor uw rijbewijs in Amsterdam?

Indien u meer wilt weten over een keuring bij Nauwkeurig, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met ons. We geven graag antwoord op al uw vragen, daarbij kunt u ook direct een afspraak maken voor een keuring. Deze keuring kost bij ons slechts 70 euro. U mag er voor dit bedrag wel op rekenen dat wij uitgebreid de tijd voor u nemen.Nauwkeurig.nl is al meer dan 15 jaar actief als het aankomt op een rijbewijskeuring in Amsterdam. Wilt u het liefste gekeurd worden in de avonduren? Ook dat is bij ons mogelijk. We maken het onze klanten graag zo makkelijk mogelijk en hopen dan ook snel van u te horen als u medisch gekeurd wilt worden door de artsen van Nauwkeurig.nl!

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak