Studie of werk in het buitenland

Nauwkeurig.nl verzorgt keuringen voor studie of werk in het buitenland op verschillende locaties door heel Nederland.

Uw zoektocht naar professionele medische keuringen voor studie of werk in het buitenland eindigt bij Nauwkeurig.nl. Wij begrijpen het belang van een doktersverklaring voor diverse doeleinden, waaronder studie, werk en verblijf in het buitenland. Onze deskundige artsen staan klaar om u te voorzien van betrouwbare medische keuringen, waarbij wij rekening houden met de specifieke eisen van zowel uw studie als uw buitenlandse werkplek.

Of u nu een doktersverklaring nodig heeft voor een internationale studie of een medische keuring verplicht is voor uw werk in het buitenland, bij Nauwkeurig bieden we uitgebreide dienstverlening op diverse locaties in heel Nederland. Wij begrijpen dat het verkrijgen van de juiste medische keuring cruciaal is voor een soepele overgang naar het buitenland. Daarom garanderen wij professionele en snelle service om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Bij Nauwkeurig streven we naar uw welzijn, door u te voorzien van geldige doktersverklaringen en medische keuringen die essentieel zijn voor uw succesvolle buitenlandse ervaring. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en plan vandaag nog uw afspraak voor een zorgeloze start in het buitenland.

Gezondheidsverklaring nodig voor studie of werk in het buitenland?

Voor uw reisplannen of buitenlandse werkervaring kan een gezondheidsverklaring een vereiste zijn. Zo heeft u voor reizen naar Amerika een gezondheidsverklaring nodig. Onze artsen zijn ervaren in het verstrekken van gezondheidsverklaringen voor diverse doeleinden, waaronder reizen of werken in het buitenland. 

Of u nu een gezondheidsverklaring voor reizen of werk nodig heeft, onze professionele en toegewijde artsen staan paraat om u te voorzien van nauwkeurige en betrouwbare keuringen. Onze artsen nemen de tijd om samen met u de gezondheidsverklaring te bespreken en in te vullen. Bij Nauwkeurig streven we ernaar om u te ondersteunen bij elke stap van uw reis- of werkplannen in het buitenland, met aandacht voor de specifieke gezondheidsverklaring die voor uw situatie van toepassing is.

Het verkrijgen van een gezondheidsverklaring van een arts kan soms complex zijn, vooral wanneer het gaat om specifieke onderdelen zoals bloedonderzoeken, hartfilmpjes of röntgenfoto’s. Hoewel wij deze aanvullende onderzoeken niet zelf uitvoeren, kunnen wij u wel doorverwijzen naar andere instellingen waar deze onderzoeken wel beschikbaar zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Wat houdt een medische keuring in?

Een medische keuring is een gestructureerd proces waarbij individuen worden beoordeeld op hun gezondheidstoestand in relatie tot specifieke criteria. In het kader van medische testen voor internationale studies, kan een medische test vereist zijn om te waarborgen dat studenten voldoen aan de gezondheidsnormen van het gastland.

Hoe verloopt een medische keuring bij Nauwkeurig?

De arts vult samen met u het formulier van de instelling/school/land in. De uitgebreidheid van deze keuring kan veel verschillen. Meestal wordt er gecontroleerd op uw bloeddruk, urine, een lichamelijk onderzoek, en soms wordt er bloed afgenomen. Bij onze instellingen kunnen we helaas niet het bloed analyseren. Het afgenomen bloed wordt vaak per post opgestuurd naar het laboratorium via het meegestuurde pakket van de instelling. In totaal duurt de keuring tussen 10 – 15 minuten. Bij Nauwkeurig.nl bedragen de kosten voor een keuring en/of medische gezondheidsverklaring voor werk of studie in het buitenland € 60 (inclusief btw).

Na afloop hiervan ontvangt u direct een ondertekend en bestempeld formulier.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak direct een afspraak online