Rijbewijs keuring Leiden

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

Een rijbewijs keuring in Leiden laten uitvoeren

Bent u op zoek naar een keuringsarts die voor u een rijbewijs keuring in Leiden uit kan voeren? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Bij Nauwkeurig.nl vindt u namelijk professionele artsen die precies weten waar bij een dergelijke keuring allemaal op moet worden gelet. Wij voeren een rijbewijskeuring in Leiden uit voor mensen die 75 jaar of ouder zijn, maar ook voor mensen die om een medische indicatie gekeurd moeten worden. Het kan hier gaan om hartproblemen, aandoeningen aan de hersenen of progressief zichtverlies. Wij kunnen al deze mensen keuren, zodat ze weten of ze nog veilig de weg op kunnen in hun auto.

Een keuring voor een rijbewijs in Leiden

Bij Nauwkeurig.nl staan we altijd klaar om u een grondige keuring te geven. Onze artsen zijn ervaren en professioneel, maar zorgen ook voor een persoonlijke aanpak bij de keuring. Mocht u het dan ook spannend vinden, dan wordt u goed op uw gemak gesteld. Let er bij het aanvragen van een rijbewijs keuring in Leiden op dat u eerst een Gezondheidsverklaring aanvraagt bij het CBR. Dit is een formulier dat u in moet vullen en dat wij als leidraad gebruiken bij het uitvoeren van de keuring. Aan de hand van onze bevindingen gaat het CBR daarna bekijken of uw rijbewijs verlengd kan worden.

Meer weten over een keuring voor uw rijbewijs in Leiden?

Als u meer wilt weten over wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunt u hier altijd contact over opnemen met ons. We beantwoorden graag uw vragen, u kunt natuurlijk ook meteen een afspraak met ons maken. Bij ons kost een keuring slechts 70 euro. We nemen bij het uitvoeren van een keuring altijd uitgebreid de tijd voor u, ongeacht leeftijd of beperking. We zijn al meer dan 15 jaar actief op het gebied van een rijbewijskeuring in Leiden. Bij ons is een keuring in de avonduren ook mogelijk, indien een keuring overdag u niet goed uitkomt. We hopen snel van u te horen als u medisch gekeurd wilt worden voor uw rijbewijs!

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak