Rijbewijs keuring Doetinchem

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

De rijbewijs keuring voor Doetinchem

Bent u de leeftijd van 75 jaar gepasseerd en wilt u uw rijbewijs verlengen? Dan bent u verplicht om hier een medische keuring voor uit te laten voeren door een gediplomeerd keuringsarts. U bent dan bij Nauwkeurig.nl aan het juiste adres. We hebben professionele, ervaren artsen in dienst die graag een keuring bij u uitvoeren. Dit kunt u bij u in de regio laten doen. Zo is een rijbewijs keuring in Doetinchem bij ons mogelijk. Wij staan niet alleen klaar voor een keuring voor mensen die 75 jaar of ouder zijn, maar helpen u ook met een keuring voor het rijbewijs in Doetinchem bij medische indicaties.

Zoekt u een rijbewijskeuring in Doetinchem?

We horen graag van u als u bij ons een keuring uit wilt laten voeren. Onze artsen hebben meer dan 15 jaar ervaring met het keuren van mensen die hun rijbewijs willen kunnen verlengen. We gaan hierbij als volgt te werk. Om te beginnen moet u een Gezondheidsverklaring aanvragen bij het CBR. Deze vult u in en stuurt u terug, waarna u een Keuringsverslag krijgt. Hier komt u mee naar uw afspraak bij de rijbewijs keuring in Doetinchem. Wij voeren de keuring uit, waarna wij de beoordeling doorsturen naar het CBR. Hier wordt alles grondig bekeken, waarna u een uitslag krijgt toegestuurd. U kunt worden goedgekeurd of afgekeurd, maar het is ook mogelijk dat u nog een extra keuring uit moet laten voeren. Uiteraard kan dit ook bij Nauwkeurig.nl.

Meer weten over een rijbewijskeuring in Doetinchem?

Indien u vragen heeft over een keuring voor uw rijbewijs in Doetinchem, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden, maar ook om een afspraak met u te maken voor een keuring. Uiteraard kunt u ook elders op deze website meer informatie vinden over onze diensten. Voor een keuring bij de ervaren keuringsartsen van Nauwkeurig.nl betaalt u slechts 65 euro, inclusief BTW.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak