Rijbewijs keuring Zeist

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

De professionele rijbewijs keuring voor Zeist

Indien u 75 jaar of ouder bent, bent u wettelijk verplicht uzelf eens in de vijf jaar te laten controleren als u uw rijbewijs wilt houden. Dit is wettelijk zo vastgelegd, u mag dan ook niet achter het stuur van een auto plaatsnemen als u zichzelf niet laat keuren. Het is daarbij de bedoeling dat u deze keuring laat uitvoeren door een officiële keuringsarts, die precies weet waar allemaal op moet worden gelet bij een keuring. Het is niet alleen voor uzelf belangrijk deze keuring uit te laten voeren, maar ook voor andere weggebruikers. Dit heeft uiteraard te maken met de veiligheid op de weg. Indien u een afspraak wilt maken voor een rijbewijs keuring voor Zeist en omstreken, dan bent u bij Nauwkeurig.nl aan het juiste adres.

Een professionele rijbewijskeuring bij Zeist in de buurt

We hebben bij Nauwkeurig.nl op meerdere plekken professionele, ervaren keuringsartsen aan het werk. Dit zijn mensen die grondig met u aan de slag gaan om te bekijken hoe uw conditie is en of deze u nog in staat stelt om probleemloos een auto te besturen. Wij voeren deze keuringen niet alleen maar uit voor mensen die 75 jaar of ouder zijn, u kunt ook bij ons terecht voor een keuring voor een rijbewijs bij Zeist als u om medische redenen moeten worden gekeurd. Ook dan weet u snel zeker of u nog veilig auto kunt rijden.

Meer weten over een rijbewijs keuring bij Zeist?

Een rijbewijskeuring bij Zeist geeft u uitsluitsel of u nog in staat bent auto te rijden. Deze keuring moet verplicht elke vijf jaar uitgevoerd worden. Het is een keuring die bedoeld is voor mensen van 75 jaar en ouder, maar bijvoorbeeld ook voor mensen problemen hebben met hun hart, die een aandoening hebben aan hun hersenen of te maken hebben met een progressieve gezichtsaandoening. U kunt bij ons op meerdere locaties in Nederland terecht voor een professionele keuring. Voor een keuring voor uw rijbewijs in Zeist kunt u bijvoorbeeld altijd bij ons langskomen in onze kliniek in Utrecht.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak