Rijbewijs keuring Vlaardingen

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

Een professionele rijbewijs keuring voor Vlaardingen en omstreken

Is het tijd om u te laten keuren voor uw rijbewijs? Wellicht bent u 75 jaar of ouder en moet u vanwege uw leeftijd een keuring uit laten voeren. Maar het is ook mogelijk dat u een medische indicatie heeft waardoor u uzelf moet laten keuren. Als u een rijbewijs keuring in Vlaardingen wilt laten uitvoeren, dan bent u bij Nauwkeurig.nl aan het juiste adres. We hebben weliswaar geen praktijk in Vlaardingen, maar wel bij u in de buurt. U bent altijd welkom bij onze praktijken in Den Haag of Rotterdam. Daarnaast hebben we op nog meer locaties door heel Nederland praktijken klaarstaan.

U wilt een rijbewijskeuring voor Vlaardingen laten uitvoeren?

Een keuring voor uw rijbewijs in Vlaardingen en omstreken is een noodzakelijk iets. Het is namelijk wettelijk verplicht om u te laten testen als u 75 jaar of ouder bent, of als u een medische indicatie heeft gekregen. Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen om een afspraak te maken. Let er wel op dat u om te beginnen een Gezondheidsverklaring aan moet vragen bij het CBR. Aan de hand van dit formulier zult u bij onze rijbewijs keuring voor Vlaardingen aan een onderzoek worden onderworpen. U mag hierbij bij Nauwkeurig.nl altijd rekenen op een persoonlijke benadering en een grondige test.

Meer weten over onze rijbewijskeuring voor Vlaanderen?

Neem vandaag nog contact met ons op als u vragen heeft over onze keuring, over Nauwkeurig.nl of over onze artsen. We beantwoorden uw vragen graag en helpen u daarbij verder met het laten uitvoeren van een keuring. Het is daarbij ook mogelijk dat er na afloop van de keuring extra tests nodig zijn. Ook hier ondersteunen wij u bij. Zo hopen wij u zo snel mogelijk aan een verlenging van uw rijbewijs te kunnen helpen. U vindt meer informatie over Nauwkeurig.nl op de overige pagina’s van deze website. Hier vindt u ook de locaties waar u terecht kunt voor de professionele keuring die wij uitvoeren.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak