Rijbewijs keuring Utrecht

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

Een rijbewijs keuring in Utrecht

Woont u in Utrecht en bent u 75 jaar of ouder? U moet dan elke vijf jaar een rijbewijs keuring in Utrecht uit laten voeren. Doet u dit niet, dan mag u wettelijk niet meer achter het stuur van een auto plaatsnemen. Maak voor een professionele keuring vandaag nog een afspraak met Nauwkeurig.nl. Wij hebben namelijk op meerdere plekken door het hele land keuringsartsen klaarstaan. Dit zijn professionals die er de tijd voor nemen om u grondig te keuren. Zo weet u snel of u nog veilig aan het verkeer deel kunt blijven nemen. Deze rijbewijskeuring in Utrecht voeren wij ook uit bij mensen die om medische redenen gekeurd moeten worden.

Een keuring voor uw rijbewijs in Utrecht

Vraagt u uzelf af waarom u dan gekeurd moet worden om auto te kunnen blijven rijden? Dit is bij wet verplicht, om er zo voor te zorgen dat het verkeer geheel veilig blijft. Als u zich laat keuren bij Nauwkeurig.nl, dan krijgt u een goede, professionele rijbewijs keuring in Utrecht. U weet dan zeker dat u nog in staat bent langer auto te blijven rijden, zonder dat hier problemen bij ontstaan. Mensen die 75 jaar of ouder zijn moeten om de vijf jaar gekeurd worden. Dit gaat ook op voor mensen die een medische indicatie hebben. We hebben het dan bijvoorbeeld over mensen met progressieve problemen met het zicht, die lijden aan een hartkwaal of die een aandoening aan de hersenen hebben.

Wilt u meer weten over een professionele rijbewijskeuring voor Utrecht?

Neem gewoon even contact met ons op indien u meer wilt weten over wat onze rijbewijskeuring in Utrecht allemaal inhoudt. We beantwoorden graag al uw vragen, maar u kunt ook meteen een afspraak met ons maken. Een keuring kost bij ons slechts 70 euro. U wordt dan grondig gekeurd door ervaren artsen. Komt er een positief resultaat uit de keuring? Dan kunt u weer vijf jaar autorijden. Een negatieve keuring heeft helaas tot gevolg dat u (wellicht voorlopig) niet meer in staat bent om auto te blijven rijden. Voor meer informatie over onze keuring voor uw rijbewijs in Utrecht verwijzen we u graag naar de overige pagina’s van deze website.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak