Rijbewijs keuring Schiedam

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

Een rijbewijs keuring in Schiedam laten uitvoeren

Wilt u een rijbewijs keuring in Schiedam of een van de omliggende plaatsen uit laten uitvoeren? Neem dan vandaag nog contact op met Nauwkeurig.nl. We hebben een team aan keuringsartsen klaarstaan op een tiental locaties door heel Nederland. Ook voor een rijbewijskeuring voor Schiedam en omstreken kunt u bij ons terecht. We hebben namelijk artsen klaarstaan in zowel Rotterdam als Den Haag. Maak een afspraak met ons om een keuring uit te laten voeren, zodat u zeker weet dat u nog in staat bent om van uw rijbewijs gebruik te maken.

Een professionele keuring voor uw rijbewijs bij Schiedam

Bent u 75 jaar of ouder? Dan is het wettelijk verplicht om uzelf om de vijf jaar te laten keuren. Aan de hand van deze keuring wordt er gekeken of u nog in staat bent om een auto te besturen. Maar ook als u een medische indicatie heeft, kan het nodig zijn om uzelf te laten keuren. Wij zorgen er bij Nauwkeurig.nl graag voor dat deze keuring zo goed en snel mogelijk geschiedt. We maken gebruik van een persoonlijke aanpak, om er zo voor te zorgen dat de keuring op een prettige manier kan worden uitgevoerd. We zorgen er daarbij voor dat u helemaal op de hoogte bent van het resultaat van de keuring.

Meer weten over een rijbewijs keuring in Schiedam?

Indien u meer wilt weten over wat onze rijbewijskeuring voor Schiedam precies inhoudt, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden, maar ook om samen met u te bekijken op welke dag u gekeurd kunt gaan worden. Het is bij ons mogelijk om ook in de avonduren gekeurd te worden, mocht dit beter uitkomen. U betaalt bij ons slechts € 70,- voor een keuring. Onze artsen hebben meer dan 15 jaar ervaring met het keuren van mensen en gaan graag ook met u aan de slag in een professionele keuring.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak