Rijbewijs keuring Rotterdam

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

Een professionele rijbewijs keuring in Rotterdam uit laten voeren

U bent ouder dan 75 jaar en heeft een rijbewijs dat verlengd moet worden? Dan is het noodzakelijk dat u hiervoor eerst een medische keuring uit laat voeren. U moet namelijk kunnen aantonen dat u lichamelijk en geestelijk nog in staat bent om een auto te besturen. Vanaf uw 75e is dit elke vijf jaar nodig. Hiervoor kunt u altijd een keuringsarts van Nauwkeurig.nl bezoeken. Onze artsen verzorgen onder andere een rijbewijs keuring in Rotterdam, waarmee u er zeker van kunt zijn dat u grondig gekeurd wordt. Onze artsen hebben veel ervaring met de rijbewijskeuring in Rotterdam en helpen u graag verder.

Aan de slag met een keuring voor het rijbewijs in Rotterdam

Een rijbewijs keuring in Rotterdam is een noodzakelijk kwaad als u graag wilt blijven autorijden. Wij zorgen ervoor dat deze rijbewijskeuring zo soepel mogelijk wordt uitgevoerd. Voor slechts 70 euro krijgt u een keuring waarbij onze artsen echt de tijd voor u nemen. Per slot van rekening heeft u misschien vragen over de keuring en moet deze ook geheel professioneel worden uitgevoerd. Meer weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft? Neem dan de uitgebreide informatie op deze website eens door. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft over een keuring voor uw rijbewijs in Rotterdam.

De keuringsarts voor Rotterdam en omstreken

Bij Nauwkeurig.nl bent u aan het juiste adres als u uzelf medisch moet laten keuren. Wij voeren een keuring uit voor uw rijbewijs, maar staan ook klaar voor een aantal andere keuringen. U kunt bij ons terecht voor een sportkeuring, een adoptiekeuring, een keuring voor een levensverzekering en nog veel meer. Wij verzorgen een keuring waarvan u er op kunt rekenen dat deze geheel betrouwbaar is. Wij zijn te vinden in Rotterdam, maar hebben ook keuringsartsen klaarstaan in Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Den Haag, Leiden, Haarlem en nog een aantal locaties. Deze vindt u elders op deze website overzichtelijk terug.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak