Rijbewijs keuring Houten

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

Een rijbewijskeuring voor Houten en omstreken

Is de tijd aangebroken voor een professionele rijbewijskeuring in Houten? U bent misschien 75 jaar of ouder, in welk geval u vanwege uw leeftijd gekeurd moet worden. Het kan natuurlijk ook zijn dat u over een medische indicatie beschikt, waardoor u verplicht bent uzelf te laten keuren. Voor een rijbewijs keuring in Houten bent u bij Nauwkeurig.nl op het juiste adres aangekomen. We hebben door het hele land praktijken klaarstaan. Weliswaar niet in Houten, maar wel bij u in de buurt. Zo bent u altijd welkom om een afspraak te maken bij onze keuringsartsen in Utrecht. We hebben daarnaast op nog meer locaties door het hele land praktijken.

Wilt u een rijbewijskeuring voor Houten laten uitvoeren?

Een rijbewijskeuring kan om meerdere redenen verplicht zijn. Zo is het wettelijk verplicht u te laten testen als u 75 jaar of ouder bent. U moet ook langs bij een keuringsarts in het geval van een medische indicatie heeft. Deze kan gegeven worden bij hartproblemen, verminderd zicht of een aandoening aan de hersenen. Neem contact met ons op om een afspraak met ons te maken. Het is wel verplicht om eerst een Gezondheidsverklaring aan te vragen bij het CBR. Zonder dit formulier kunnen wij geen keuring bij u afnemen. Kiest u voor een keuring bij Nauwkeurig.nl, dan mag u rekenen op een professionele, grondige keuring waar u snel de uitslag van krijgt.

Wilt u meer weten over onze rijbewijskeuring voor Houten?

Als u vragen heeft over onze keuring, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen hierover. We vertellen u graag alles wat u wilt weten over Nauwkeurig.nl, over onze artsen of over wat een keuring precies inhoudt. Als wij bij u een keuring hebben uitgevoerd, is het mogelijk dat er na afloop van deze keuring extra tests nodig zijn. Het CBR kan hierom vragen. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. We hopen u hiermee snel aan de verlening van uw rijbewijs te helpen. Voor meer informatie over Nauwkeurig.nl kunt u ook altijd terecht op de overige pagina’s van deze website. Hier hebben wij ook onze locaties voor u bij elkaar gezet.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak