Rijbewijs keuring Haarlem

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

Een professionele rijbewijs keuring in Haarlem

U zoekt een professionele keuringsarts, die voor u een rijbewijs keuring in Haarlem uit kan voeren? Dan bent u bij Nauwkeurig.nl aan het juiste adres. We hebben artsen in dienst die veel ervaring hebben met het uitvoeren van een medische keuring. Maak een afspraak met ons voor een rijbewijskeuring in Haarlem. Deze keuring is wettelijk verplicht voor mensen van 75 jaar en ouder, maar ook voor mensen die bepaalde medische indicaties hebben. Hiervoor moet u eerst even een Gezondheidsverklaring aanvragen bij het CBR. Als u deze heeft binnengekregen kunt u bij ons een afspraak maken voor een rijbewijskeuring in Haarlem.

Wilt u een keuring voor uw rijbewijs in Haarlem laten uitvoeren?

Nauwkeurig.nl is een netwerk van keuringsartsen die door heel Nederland zijn gevestigd. Ook in Haarlem hebben wij een praktijk waar ervaren mensen klaarstaan om een medische keuring uit te voeren. Wat de reden van uw keuring ook is, wij zorgen ervoor dat u uzelf op uw gemak voelt en dat de tijd voor u wordt genomen. Na afloop van de keuring sturen wij de gegevens door naar het CBR en krijgt u snel een uitslag, waaruit zal blijken of u al dan niet een verlengd rijbewijs krijgt. Mocht u afgekeurd worden, dan kan het zijn dat specialisten nader onderzoek moeten uitvoeren. Wij kunnen u dan helpen met het regelen van een afspraak bij deze specialisten.

Meer weten over een rijbewijskeuring in Haarlem?

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden die u heeft bij Nauwkeurig.nl, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen om uw vragen te stellen. We hebben ook elders op deze website uitgebreide informatie staan over onze praktijken, die u door heel Nederland kunt vinden. We hebben alle adressen, waaronder die voor een rijbewijs keuring in Haarlem, overzichtelijk voor u bij elkaar gezet. Wij zorgen er graag voor dat u goed en grondig wordt gekeurd. We hopen dan snel van  u te horen als u uzelf wilt laten keuren.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak