Rijbewijs keuring Den Haag

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

Een rijbewijs keuring in Den Haag

Voor mensen die 75 jaar of ouder zijn is het wettelijk verplicht om zich eens in de vijf jaar te laten keuren. Er wordt dan gekeken of deze mensen nog in staat zijn om veilig aan het verkeer deel te nemen. Maar deze keuring is ook verplicht voor mensen die een medische indicatie hebben. Denk hierbij aan mensen met hartproblemen, met een aandoening aan de hersenen of progressief zichtverlies. Als u een professionele arts zoekt voor een rijbewijs keuring in Den Haag, dan bent u bij Nauwkeurig.nl aan het juiste adres. We hebben op verschillende plekken in Nederland artsen klaarstaan. U kunt bij ons ook een rijbewijskeuring in Den Haag uit laten voeren.

Een professionele keuring voor uw rijbewijs in Den Haag

Het is belangrijk om er met zijn allen voor te zorgen dat het deelnemen aan het verkeer zo veilig mogelijk is. Hier zijn regels voor opgesteld, waaronder de verplicht keuring voor het rijbewijs na een bepaalde leeftijd. Wij staan garant voor een rijbewijs keuring in Den Haag die niet alleen grondig is, maar waar u ook op een persoonlijke wijze wordt geholpen. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat een keuring toch spannend kan zijn, wij zorgen ervoor dat u tijdens de keuring helemaal op uw gemak bent.

Meer weten over onze rijbewijskeuring in Den Haag?

Indien u meer wilt weten over wat er allemaal komt kijken bij een keuring voor uw rijbewijs in Den Haag, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen. We hebben mensen klaarstaan die u graag helpen met uw vragen, waar u dan ook meteen een afspraak voor een keuring bij kunt maken. Bij ons kost een keuring 70 euro. Let er hierbij wel op dat u van tevoren een Gezondheidsverklaring aan moet vragen bij het CBR. Aan de hand hiervan gaan wij aan de slag met de keuring.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak