Rijbewijs keuring Den Dolder

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

Een rijbewijs keuring voor Den Dolder

U zoekt een specialist op het gebied van medische keuringen? Een praktijk waar u bijvoorbeeld voor een grondige, professionele rijbewijs keuring in Den Dolder kunt aankloppen? We raden u dan aan om contact op te nemen met de specialisten van Nauwkeurig.nl. We hebben namelijk praktijken door het hele land, ook in uw stad. Hier staan professionele artsen klaar om u te keuren. Een grondige keuring is bijvoorbeeld verplicht als u 75 jaar of ouder bent, maar ook als u een medische indicatie heeft die ernstig genoeg is. Neem voor een rijbewijskeuring voor Den Dolder gewoon even contact met ons op. We maken dan een afspraak met u op een tijdstip dat het beste voor u uitkomt. Een afspraak in de avonduren behoort dan ook tot de mogelijkheden.

Een professionele rijbewijskeuring in Den Dolder

Indien uw rijbewijs binnenkort verloopt en u 75 wordt, is het verplicht om elke vijf jaar een medische keuring te ondergaan. Pas als hier een positief resultaat uit komt kunt u uw rijbewijs officieel weer verlengen. U moet dan wel eerst even een Gezondheidsverklaring aanvragen bij het CBR. Heeft u deze ontvangen, maak dan een afspraak bij de specialisten van Nauwkeurig.nl. Het is ook verplicht een keuring voor een rijbewijs in Den Dolder aan te vragen bij een medische indicatie. Dit moet dan een ernstige indicatie zijn die het onmogelijk maakt om een rijbewijs meteen te verlengen. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan een aandoening aan uw hart, maar ook problemen met de bloedsomloop, een aandoening aan uw hersenen of verregaande, progressieve gezichtsproblemen. Verslavingen en autisme kunnen ook een reden zijn om voor een medische keuring te moeten gaan.

Wilt u meer weten over onze een keuring voor een rijbewijs in Den Dolder?

Wilt u meer weten over de medische keuringen die wij uitvoeren? Neem dan eenvoudig even telefonisch contact met ons op om uw vragen hierover te stellen. Nauwkeurig.nl heeft professionele, ervaren keuringsartsen in dienst die graag met u aan de slag gaan. U kunt bij ons overdag terecht, voor een keuring voor een rijbewijs in Den Dolder, maar ook in de avonduren. Wat u het beste uitkomt! We hopen u binnenkort in een van onze praktijken te mogen verwelkomen.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak