Rijbewijs keuring Bilthoven

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

Een rijbewijs keuring voor Bilthoven

U bent de 75 jaar gepasseerd en beschikt over een een rijbewijs dat aan verlenging toe is? U kunt dit dan pas laten doen als u uzelf eerst medisch laat keuren. Het is namelijk wettelijk verplicht om aan te kunnen tonen dat u lichamelijk en geestelijk geheel in staat bent om nog steeds een auto te kunnen besturen. Het is zelfs zo dat dit vanaf uw 75e elke vijf jaar nodig is. Nauwkeurig.nl heeft hiervoor door het hele land keuringsartsen klaarstaan. Deze professionele, ervaren artsen zorgen onder andere voor een rijbewijs keuring in Bilthoven. U mag hier rekenen op een grondige, betrouwbare keuring. De artsen die wij voor u klaar hebben staan hebben veel ervaring met het uitvoeren van een rijbewijskeuring in Bilthoven en helpen u graag verder.

Een afspraak maken voor een keuring voor uw rijbewijs in Bilthoven

Een rijbewijs keuring in Bilthoven is verplicht wanneer u wilt blijven autorijden. Bij ons mag u rekenen op een keuring die grondig wordt uitgevoerd, waarbij u een persoonlijke behandeling krijgt. Een keuring kost bij ons slechts 70 euro, onze artsen nemen dan echt de tijd voor u. U kunt al uw vragen bij onze artsen kwijt, deze zullen dan ook duidelijk worden beantwoord. Wilt u meer weten over de onze service? We hebben elders op deze website uitgebreide informatie voor u klaarstaan. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om even contact met ons op te nemen met de vragen die u heeft over een keuring voor uw rijbewijs in Bilthoven.

De keuringsarts voor Bilthoven en omstreken

Bij Nauwkeurig.nl laat u uzelf medisch keuren door echte professionals. We zijn niet gevestigd in Bilthoven, maar wel bij u in de regio, op goed bereikbare plekken. Wij keuren u voor uw rijbewijs, maar kunnen daarnaast ook een aantal andere keuringen voor u uitvoeren. We hebben het dan bijvoorbeeld over een sportkeuring, een keuring voor een levensverzekering, een adoptiekeuring en nog meerdere andere keuringen. Nauwkeurig.nl is te vinden in Utrecht, maar bijvoorbeeld ook in Amsterdam, Rotterdam, Arnhem, Den Haag, Leiden, Haarlem en nog een aantal andere locaties. Elders op deze website hebben we hier een duidelijk overzicht van gemaakt.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak