Rijbewijs keuring Amstelveen

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

Een rijbewijs keuring in Amstelveen

Zoekt u een ervaren en professionele keuringsarts, die klaarstaat voor een rijbewijs keuring in Amstelveen en omstreken? U hoeft dan niet verder te zoeken. Bij Nauwkeurig.nl hebben we artsen in dienst die zeer veel ervaring hebben op het gebied van medische keuringen. U kunt dan ook eenvoudig een afspraak bij ons maken voor een rijbewijskeuring bij Amstelveen in de buurt. Dit is een keuring die wettelijk verplicht is voor mensen die 75 jaar of ouder zijn. Ook mensen die bepaalde medische indicaties hebben moeten voor een keuring langskomen bij een arts. Let er wel op dat u om te beginnen een Gezondheidsverklaring aan moet vragen bij het CBR. Heeft u deze binnen gekregen, maak dan ook een afspraak voor een rijbewijskeuring bij Amstelveen.

Een keuring voor een rijbewijs bij Amstelveen laten uitvoeren?

Nauwkeurig.nl staat garant voor een netwerk aan keuringsartsen door heel Nederland. We hebben geen vestiging in Amstelveen, maar wel vlak bij u in de buurt in Amsterdam. We hebben hier bij meerdere praktijken ervaren mensen klaarstaan die een medische keuring uit kunnen voeren. Er zijn meerdere redenen te bedenken om een medische keuring uit te moeten laten voeren. Wat de reden hiervoor ook is, wij nemen de tijd voor u en zorgen er daarbij graag voor dat u uzelf tijdens de keuring op uw gemak voelt. We sturen de resultaten van het onderzoek na afloop van de keuring door naar het CBR, u heeft hier zodoende verder geen omkijken meer naar. U krijgt dan snel een uitslag die duidelijk maakt of u een verlengd rijbewijs krijgt. Wordt u afgekeurd? Dan kan het mogelijk zijn dat specialisten een verder onderzoek moeten uitvoeren. Ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn.

Wilt u meer weten over een rijbewijskeuring voor Amstelveen?

Als u meer wilt weten over alle mogelijkheden die bij Nauwkeurig.nl, neem dan contact met ons om eventuele vragen aan ons te stellen. We hebben op de overige pagina’s van deze website uitgebreide informatie staan over onze verschillende praktijken door het hele land, ook bij u in de regio. We hebben deze adressen, ook die voor een rijbewijs keuring voor Amstelveen en omstreken, overzichtelijk bij elkaar gezet. Wij zorgen voor een goede, grondige keuring.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak