Rijbewijs keuring Almere

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

Een rijbewijs keuring voor Almere

Wilt u uzelf laten keuren voor uw rijbewijs? Het kan zijn dat u 75 jaar of ouder bent, waardoor u vanwege uw leeftijd een keuring uit moet laten voeren. Het kan natuurlijk ook dat u een medische indicatie heeft, met als gevolg dat u uzelf moet laten keuren. Wilt u een rijbewijs keuring in Almere laten uitvoeren? U bent dan bij Nauwkeurig.nl aan het juiste adres. We hebben een praktijk in Almere, waar u altijd terecht kunt voor het laten uitvoeren van een keuring. Onze artsen zijn actief door het hele land. U kunt zodoende ook in andere plaatsen in Nederland terecht.

Wilt u een rijbewijskeuring Almere?

Een keuring voor uw rijbewijs in Almere is iets waar u niet te licht over moet denken. Het is wettelijk verplicht u te laten testen door een professionele keuringsarts, indien u 75 jaar of ouder bent, of in het geval dat u een medische indicatie heeft gekregen. Neem contact met ons op om een afspraak met ons te maken voor deze keuring. Hiervoor moet u om te beginnen een Gezondheidsverklaring aanvragen bij het CBR. We gebruiken dit formulier als leidraad bij de rijbewijs keuring in Almere. Nauwkeurig.nl staat hierbij altijd garant voor een persoonlijke benadering en een goede, grondige test.

Wilt u meer weten over een rijbewijskeuring in Almere?

Neemt u gerust contact met ons op indien u vragen heeft over een keuring, over Nauwkeurig.nl of over de artsen die wij in dienst hebben. We staan altijd klaar voor het beantwoorden van uw vragen en zorgen ervoor dat uw keuring goed en grondig wordt uitgevoerd. Let er daarbij op dat het ook mogelijk is dat er na afloop van de keuring nog wat extra tests gedaan moeten worden. Hier helpen wij u ook graag bij. We willen u zo snel mogelijk aan een verlenging van uw rijbewijs helpen, of u uitsluitsel geven waarom dit niet mogelijk is. Op de overige pagina’s van onze website vindt u hier meer informatie over. Hier vindt u ook ons adres in Almere.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak