Medische keuring rijbewijs Zelhem

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

Een medische keuring voor uw rijbewijs bij Zelhem

Staat u op het punt uw rijbewijs te verlengen of aan te vragen, maar moet u hier eerst medisch voor gekeurd worden? Wilt u hiervoor een afspraak maken voor een medische keuring voor uw rijbewijs bij Zelhem in de buurt? Maak dan vandaag nog een afspraak met Nauwkeurig.nl. We hebben weliswaar geen praktijk in Zelhem, maar wel bij u in de regio in Doetinchem. Bij deze praktijk staan onze gecertificeerde keuringsartsen klaar om grondige keuringen uit te voeren. Het maakt hierbij niet uit om welke reden u een keuring moet ondergaan. We hebben het dan bijvoorbeeld over mensen die 75 jaar of ouder zijn en wettelijk verplicht zijn zich te laten keuren. Maar ook over mensen met een medische indicatie. Denk dan bijvoorbeeld aan mensen die te maken hebben met hartproblemen, aandoeningen aan de hersenen of wiens zicht zeer snel en sterk achteruit gaat.

Een keuring voor uw rijbewijs bij Zelhem op medisch gebied

Uw rijbewijs verlengen en hier een medische keuring bij Zelhem voor laten uitvoeren? Al onze praktijken zijn eenvoudig te bereiken. De artsen die hier werken hebben ruim 15 jaar ervaring met het uitvoeren van allerhande medische keuringen. U mag hierbij rekenen op de persoonlijke aandacht die u nodig heeft. Het is daarbij ook mogelijk om bijvoorbeeld ‘s avonds bij ons langs te komen om u te laten keuren, indien dit u het beste uitkomt. U kunt altijd even een telefonische afspraak met ons maken, door het tijdstip dat u het beste uitkomt.

Een rijbewijs medische keuring bij Zelhem laten uitvoeren

Nauwkeurig.nl is de specialist op het gebied van een professionele keuring door mensen die verstand van zaken hebben. Onze artsen staan klaar om al uw vragen te beantwoorden, waarbij ze het als een persoonlijke taak zien om ervoor te zorgen dat u uzelf helemaal op uw gemak voelt. Het is wel belangrijk om te vermelden dat u zelf van tevoren een Gezondheidsverklaring bij het CBR aan moet vragen.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak