Medische keuring rijbewijs Zaandam

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

Een medische keuring voor uw rijbewijs in Zaandam

Wilt u uw rijbewijs verlengen en bent u nu 75 jaar? Dan is het verplicht om u te laten testen. Vanaf 75 jaar moet u namelijk elke 5 jaar terugkomen voor een gezondheidscheck om uw rijbewijs te halen te laten verlengen. Voor een medische keuring voor uw rijbewijs in Zaandam bent u bij Nauwkeurig.nl aan het juiste adres. Uit onze test zal blijken of u nog steeds auto kunt rijden zonder uzelf of anderen in gevaar te brengen. Deze screening is ook nodig als u een medische indicatie heeft die u belemmert bij het autorijden. Neem vandaag nog contact op met Nauwkeurig.nl voor een keuring voor uw rijbewijs in Zaandam op medisch gebied, zodat een medisch professional deze uit kan voeren. Voor het uitvoeren van dit onderzoek hebben wij specialisten in uw regio beschikbaar.

Voor uw rijbewijs een medische keuring in Zaandam

Onze artsen staan ​​klaar om een ​​grondig onderzoek voor u uit te voeren. Zij hebben jarenlange ervaring en zetten die graag in om ervoor te zorgen dat u snel weet hoe het ervoor staat. Onze artsen staan ​​garant voor een persoonlijke benadering. Bij ons betaalt u slechts 70 euro voor een medische keuring voor een rijbewijs in Zaandam. U kunt erop vertrouwen dat een positieve testuitslag er daadwerkelijk voor zorgt dat u uw rijbewijs weer kunt verlengen.

Hoe werkt een keuring voor een rijbewijs in Zaandam op medisch gebied?

Gaat u voor een medische keuring bij Nauwkeurig.nl? Dan moet u eerst een gezondheidsverklaring aanvragen bij het CBR. Zodra u deze heeft ontvangen, brengt u deze mee naar uw keuring bij Nauwkeurig.nl. Onze arts vult uw formulier na uw rijbewijs medische keuring in Zaandam voor u in. De keuring vindt plaats op ons praktijk. We kijken hierbij naar zaken als uw bloeddruk, het gezichtsvermogen, de urine en meer. Deze controle duurt ongeveer 15 minuten. Wij vullen na afloop van de keuring de formulieren in en sturen ze terug naar het CBR, dat zo spoedig mogelijk een definitief besluit neemt of uw rijbewijs kan worden verlengd. Maak daarom vandaag nog een afspraak voor uw rijbewijskeuring op Nauwkeurig.nl.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak