Medische keuring rijbewijs Nieuwegein

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

Een medische keuring voor uw rijbewijs in Nieuwegein

Mensen van 75 jaar en ouder moeten elk jaar gekeurd worden als ze hun rijbewijs willen verlengen. Deze test moet om de vijf jaar worden gedaan om ervoor te zorgen dat bestuurders veilig kunnen rijden. Maar ook personen met medische indicaties moeten een keuring ondergaan voordat ze hun rijbewijs kunnen verlengen. Het kan dan gaan om mensen met een verminderd gezichtsvermogen, mensen met hersenaandoeningen en mensen met hartproblemen. Voor een medische keuring voor een rijbewijs in Nieuwegein bent u bij Nauwkeurig.nl aan het juiste adres. Wij voeren graag een grondige test uit, zodat u er zeker van bent dat u nog veilig auto kunt blijven rijden.

Een keuring voor een rijbewijs in Nieuwegein op medisch gebied

Bij Nauwkeurigheid.nl helpen we u graag verder als u voor uw rijbewijs een medische keuring bij Nieuwegein uit wilt laten voeren. Hoewel we geen vestiging hebben in Nieuwegein, kunt u ons bezoeken bij u in de buurt, in Utrecht. Hier hebben wij opgeleide artsen met ruime ervaring op het gebied van medisch onderzoek voor u klaarstaan. Zo controleren we niet alleen bij mensen die hun rijbewijs willen verlengen, maar bijvoorbeeld ook of er een check nodig is voor het afsluiten van een hypotheek of levensverzekering.

Wat houdt een medische keuring voor een rijbewijs bij Nieuwegein in?

Als u wilt dat wij een keuring voor uw rijbewijs bij Nieuwegein op medisch gebied uitvoeren, vraagt u eerst een gezondheidsverklaring aan bij het CBR. Zodra u dit heeft gedaan, kunt u een afspraak met ons maken, waarna wij de tijd nemen om de keuring voor u zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken. Veel mensen die bij ons komen testen voelen zich wat gespannen, wij proberen dit gevoel altijd zoveel mogelijk weg te werken. Een afspraak maken om voor uw rijbewijs een medische keuring voor Nieuwegein uit te voeren? U kunt te allen tijde telefonisch contact met ons opnemen om dit te regelen.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak