Medische keuring rijbewijs Houten

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

Een medische keuring voor een rijbewijs in Houten

Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om een rijbewijs te hebben. Er zijn mensen die een medische keuring moeten ondergaan voordat ze er zeker van kunnen zijn dat ze hun rijbewijs kunnen verlengen. Denk bijvoorbeeld aan 75-plussers, die eens in de vijf jaar een test moeten laten uitvoeren bij het verlengen van hun rijbewijs. Maar er zijn ook mensen die om een medische reden zichzelf eerst moeten laten keuren. Behoort u tot een van deze groepen en wil een medische keuring voor een rijbewijs in Houten aanvragen? Dan bent u bij Nauwkeurig.nl aan het juiste adres. We zijn weliswaar niet gevestigd in Houten, maar hebben wel in Utrecht een arts voor u klaarstaan.

Een keuring voor een rijbewijs in Houten op medisch gebied

Moet u voor het verlengen van uw rijbewijs een medische keuring bij Houten in de buurt laten uitvoeren? Dan hoeft u niet verder te zoeken naar een ervaren keuringsarts. Wij beschikken over specialisten met ruime ervaring in het uitvoeren van dergelijke controles. Houd er rekening mee dat u zelf vooraf een gezondheidsverklaring bij het CBR moet aanvragen. Daarna kunt u dan bij ons terecht voor een grondige gezondheidscheck. Neemt u vandaag nog contact met ons op om een ​​diepgaand onderzoek in te plannen.

Wilt u meer weten over een medische keuring voor een rijbewijs bij Houten in de buurt?

Meer weten over een keuring voor een rijbewijs in Houten op medisch gebied?Neemt u dan gewoon even contact met ons op om al uw vragen aan ons te stellen. Wij staan namelijk altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en met u te bespreken wat er moet gebeuren. We hebben ook elders op deze site gedetailleerde informatie beschikbaar over onze onderzoeken en artsen. Wij hebben professionele en ervaren artsen in dienst, die niet alleen over een uitgebreide kennis beschikken, maar die ook weten hoe er gewerkt kan worden met een persoonlijke benadering. Dit zorgt ervoor dat u met een gerust hart een onderzoek bij ons kunt laten uitvoeren. Voor uw rijbewijs een medische keuring in Houten uit laten voeren? We hopen snel van u te horen.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak