Medische keuring rijbewijs Bilthoven

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

Een medische keuring voor uw rijbewijs in Bilthoven

Mensen van 75 jaar en ouder moeten elke 5 jaar worden gecontroleerd als ze hun rijbewijs willen behouden. Dit is wettelijk verplicht, dus het is belangrijk dat dit wordt gedaan. Hiervoor dient u een formeel lichamelijk onderzoek bij een specialist uit te laten voeren. Een professioneel arts die weet waar op moet worden gelet tijdens het onderzoek. Deze controle is niet alleen van belang voor u, maar ook voor andere weggebruikers, die er zeker van moeten zijn dat u volledig in staat bent om veilig aan het verkeer deel te nemen. Voor een medische keuring voor uw rijbewijs in Bilthoven en omgeving zit u goed bij Nauwkeurig.nl.

Een keuring voor uw rijbewijs in Bilthoven op medisch gebied

Bij Nauwkeurig.nl hebben we op meerdere locaties professionele en ervaren keuringsartsen klaar staan voor u. Deze professionals controleren zorgvuldig uw conditie en of u nog auto kunt rijden. Dit geldt niet alleen voor mensen van 75 jaar en ouder, maar ook voor wie dat om medische redenen nodig heeft. Bij een medische indicatie bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een rijbewijs medische keuring voor Bilthoven. Zo weet u zeker of u nog veilig in uw voertuig kunt rijden.

Waarom een medische keuring voor uw rijbewijs laten uitvoeren in Bilthoven?

Met een keuring voor uw rijbewijs in Bilthoven op medisch gebied bewijst u dat u nog veilig auto kunt rijden. Dit is een keuring die bij mensen van boven de 75 jaar elke 5 jaar moet worden uitgevoerd. Daarnaast is de test ook voor mensen met bijvoorbeeld hartproblemen, hersenaandoeningen of progressieve gezichtsstoornissen. Deze keuring voeren wij uit op meerdere locaties in Nederland. Zo bent u van harte welkom op in Utrecht. We hebben weliswaar geen locatie in Bilthoven, maar zodoende wel bij u in de regio. Indien u voor uw rijbewijs een medische keuring bij Bilthoven in de buurt wilt laten uitvoeren, zit u zodoende goed bij ons.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak