Keuringsarts rijbewijs Zelhem

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

De keuringsarts voor uw rijbewijs in Zelhem

Bent u 75 jaar of ouder en wilt u uw rijbewijs verlengen? Dan bent u wettelijk verplicht u medisch te laten keuren door een gecertificeerd keuringsarts. Deze artsen vindt u bij Nauwkeurig.nl. Wij hebben namelijk op een groot aantal locaties door het hele land professionele, ervaren keuringsartsen klaarstaan. Zij gaan graag met u aan de slag voor een nauwkeurige keuring. Ook in uw regio hebben wij een keuringsarts voor uw rijbewijs bij Zelhem in dienst. Deze zal voor slechts 65 euro een keuring voor u uitvoeren. Al onze artsen zorgen voor een grondige, professionele keuring. Indien u wordt goedgekeurd kunt u uw rijbewijs daarna weer vijf jaar verlengen. Maak dan ook vandaag nog een afspraak met onze rijbewijskeuringsarts bij Zelhem.

Neem contact op met onze keuringsarts voor Zelhem voor uw rijbewijs

Zoals gezegd bent u na uw 75e verjaardag verplicht om uzelf te laten keuren als u van uw rijbewijs gebruik wilt blijven maken. Daarnaast moeten mensen met een medische indicatie zich ook laten keuren om een rijbewijs te kunnen behouden. Deze keuringen verzorgen wij ook voor u. De arts die u keurt houdt er daarbij rekening mee wat uw situatie is en bekijkt of u in staat bent achter het stuur plaats te blijven nemen. We hebben door het hele land artsen klaarstaan, ook een keuringsarts voor uw rijbewijs bij Zelhem in de buurt.

Wilt u meer weten over onze keuringsarts voor Zelhem voor uw rijbewijs?

We vertellen u graag meer over hoe onze rijbewijskeuringsarts voor Zelhem u verder kan helpen. Wij nemen u hierbij al het papierwerk uit handen. We keuren u, sturen de resultaten naar het CBR, waarna u dan weer via hen de uitslag verneemt. U mag altijd even contact met ons opnemen als u hier vragen over heeft, of als u meteen een afspraak met ons wilt maken. Wij hebben als keuringsartsen meer dan 15 jaar ervaring met het uitvoeren van alle soorten keuringen voor een rijbewijs. Daarnaast verzorgen wij ook keuringen voor bijvoorbeeld een hypotheek, een levensverzekering of een sportkeuring.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak