Keuringsarts rijbewijs Vlaardingen

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

Een keuringsarts voor uw rijbewijs in Vlaardingen

Bent u 75 jaar of ouder en moet u uzelf laten keuren om te zien of u uw rijbewijs kunt behouden? Voor een keuringsarts voor uw rijbewijs in Vlaardingen bent u bij Nauwkeurig.nl aan het juiste adres. We hebben op meerdere locaties in Nederland artsen klaarstaan, die er de tijd voor nemen om u grondig te keuren. We staan garant voor een persoonlijke keuring, waarbij u er op mag rekenen dat u een duidelijk antwoord krijgt na afloop. Onze rijbewijskeuringsarts voor Vlaardingen en omstreken is ervaren en voert zijn werk uit voor slechts 70 euro.

De keuringsarts in Vlaardingen voor uw rijbewijs

U bent op zoek naar een professionele, ervaren keuringsarts voor uw rijbewijs in Vlaardingen? We hebben geen praktijk in Vlaardingen, maar wel bij u in de buurt. U bent altijd welkom bij onze praktijken in Den Haag en Rotterdam, waar u goed geholpen zult worden. We voeren de keuringen voor het rijbewijs uit voor zowel mensen van boven de 75, als voor mensen die een medische indicatie hebben voor een keuring. U kunt hierbij denken aan mensen met progressieve oogproblemen, mensen met hartproblemen of een aandoening aan de hersenen. Ook deze mensen zullen wij grondig keuren, om tot een duidelijk oordeel te komen.

Hoe gaat het werk van een rijbewijskeuringsarts voor Vlaardingen in zijn werk?

Als u uzelf door Nauwkeurig.nl wilt laten keuren, dan moet u eerst een Gezondheidsverklaring aanvragen bij het CBR. Aan de hand van deze verklaring wordt u gekeurd door onze arts. Na afloop van de keuring sturen wij onze bevindingen weer door naar het CBR. Hier wordt het verder beoordeeld en krijgt u na afloop hiervan de uitslag of uw rijbewijs wordt verlengd. Het is dan mogelijk dat er verder onderzoek moet worden gedaan. We helpen u graag bij het laten uitvoeren van deze keuring.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak