Keuringsarts rijbewijs Utrecht

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

Een keuringsarts voor uw rijbewijs in Utrecht

Bent u op zoek naar een keuringsarts voor een rijbewijs in Utrecht? Dan raden wij u aan om een afspraak te maken met Nauwkeurig. Wij hebben professionals klaarstaan die graag een keuring bij u uitvoeren. Er kunnen meerdere redenen zijn waarom u een rijbewijskeuringsarts in Utrecht wilt inschakelen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat u 75 jaar bent geworden. Het is dan wettelijk verplicht om elke vijf jaar een keuring uit te laten voeren. Ook kunt u een medische indicatie hebben waardoor het nodig is om u te laten keuren. Wat de reden ook is, wij kunnen deze keuring goed en grondig voor u uitvoeren.

De keuringsarts in Utrecht voor uw rijbewijs

Nauwkeurig.nl heeft door heel Nederland keuringsartsen voor u klaarstaan, die graag een grondige keuring voor u uitvoeren. Wij bieden een keuring aan voor slechts 70 euro. De artsen die voor ons werken staan u bij tijdens de keuring. We nemen de tijd, zodat u ook altijd uw vragen kunt stellen tijdens de keuring. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met het uitvoeren van keuringen. Wij zorgen er daarbij ook voor dat de gegevens van de keuring direct naar het CBR gaan. U heeft hier zodoende verder geen omkijken meer naar. Bij ons is ook een keuring in de avonduren mogelijk, indien dit u beter uitkomt. Al onze keuringen worden daarbij uitgevoerd op locaties die goed bereikbaar zijn.

Meer weten over onze keuringsarts voor een rijbewijs in Utrecht?

Wellicht wilt u een rijbewijskeuringsarts voor Utrecht van Nauwkeurig.nl inschakelen, maar heeft u wel nog wat vragen hierover. U kunt dan eenvoudig contact met ons opnemen om uw vragen te stellen. We bekijken samen met u wat de reden is waardoor er een keuring moet worden uitgevoerd. We kunnen ook meteen een afspraak met u maken voor deze afspraak. We hebben daarnaast elders op deze website uitgebreide informatie voor u klaar staan over het werk van onze keuringsarts in Utrecht voor uw rijbewijs.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak