Keuringsarts rijbewijs Maarssen

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

Een keuringsarts voor uw rijbewijs in Maarssen

U bent 75 jaar of ouder en het is tijd om uzelf te laten keuren, zodat bekeken kan worden of u kunt blijven autorijden? Maak dan een afspraak met een keuringsarts voor uw rijbewijs in Maarssen bij Nauwkeurig.nl. Wij hebben namelijk door het hele land, op meerdere locaties, artsen voor u klaarstaan, die er altijd goed de tijd voor nemen om een grondige keuring uit te voeren. Bij ons mag u rekenen op een persoonlijke aanpak, met uiteraard een duidelijk antwoord na afloop van de keuring. Onze rijbewijskeuringsarts voor Maarssen en omstreken is een zeer ervaren professional, die een keuring bij u doet voor slechts 70 euro.

De keuringsarts in Maarssen voor uw rijbewijs

Bent u wellicht op zoek naar een ervaren, professionele keuringsarts voor uw rijbewijs in Maarssen? We hebben dan wel geen praktijk in Maarssen, maar u kunt wel in uw regio bij ons langskomen. We hebben bijvoorbeeld een praktijk in Utrecht, die goed bereikbaar is en waar u mag rekenen op een goede behandeling. We voeren onze keuringen uit voor bijvoorbeeld mensen die de 75 jaar zijn gepasseerd, maar ook voor mensen die een medische indicatie hebben die een keuring noodzakelijk maakt. Denk hierbij aan mensen met progressieve oogproblemen, mensen die last hebben van hartproblemen of die een aandoening aan de hersenen hebben. Wij keuren iedereen grondig, zodat we tot een duidelijk en eerlijk oordeel kunnen komen.

Hoe werkt een rijbewijskeuringsarts voor Maarssen?

U wilt uzelf door een van de artsen van Nauwkeurig.nl laten keuren? U moet dan eerst een Gezondheidsverklaring aanvragen bij het CBR. Met deze verklaring wordt u dan gekeurd door onze keuringsarts voor Maarssen voor uw rijbewijs. Als de keuring is afgelopen sturen wij onze bevindingen direct door naar het CBR, u heeft daar verder geen omkijken naar. Bij het CBR worden onze bevindingen beoordeeld, waarna u de uitslag krijgt of uw rijbewijs wordt verlengd. Let er hierbij op dan het mogelijk is dat er verder onderzoek moet worden gedaan. We helpen u graag bij het laten uitvoeren van een eventuele aanvullende keuring.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak