Keuringsarts rijbewijs Lelystad

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

Zoekt u een keuringsarts voor uw rijbewijs in Lelystad

Heeft u een keuringsarts voor uw rijbewijs in Lelystad nodig? Maak dan vandaag nog een afspraak bij de artsen van Nauwkeurig.nl. We hebben door heel Nederland keuringsartsen voor u klaar zitten, die graag samen met u bekijken of u in staat bent om achter het stuur van een auto plaats te nemen. We hebben weliswaar geen rijbewijskeuringsarts voor Lelystad, maar wel bij u in de buurt. We kunnen een keuring voor u uitvoeren als u bijvoorbeeld 75 jaar oud bent en uw rijbewijs moet verlengen. Maar ook als u een medische indicatie heeft voeren wij een keuring voor u uit.

Een keuringsarts voor Lelystad voor uw rijbewijs

Als u 75 jaar oud bent en een rijbewijs aan moet vragen, dan is het verplicht om hierbij een keuring uit te laten voeren. Indien u goedgekeurd bent, moet u daarna elke vijf jaar opnieuw uzelf laten keuren. Bij Nauwkeurig.nl kunt u er op rekenen dat u grondig gekeurd wordt door artsen die verstand van zaken hebben. Ze weten precies waar er allemaal op gelet moet worden. Wij hebben 15 jaar ervaring met het keuren voor rijbewijzen. Deze keuring is nodig om aan te tonen dat u nog over de benodigde vaardigheden beschikt om veilig aan het verkeer deel te kunnen nemen.

Een afspraak maken bij onze rijbewijskeuringsarts voor Lelystad en omstreken

U wilt een afspraak maken bij onze keuringsarts voor een rijbewijs in Lelystad? Dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We bekijken dan welke tijd u het beste uitkomt en bij welke arts bij u in de buurt u het liefst langskomt. U kunt bij ons ook een afspraak maken voor een medische keuring voor het aanvragen van een hypotheek of levensverzekering, voor een adoptie of voor een sportmedisch onderzoek. Indien u hier meer over wilt weten kunt u altijd even contact met ons opnemen om uw vragen hierover aan ons te stellen.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak