Keuringsarts rijbewijs Houten

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

De keuringsarts voor een rijbewijs in Houten

Bent u ouder dan 75 jaar en in het bezit van een rijbewijs dat verlengd moet worden? U moet hier dan eerst een medische keuring voor uit laat voeren. Het is namelijk zo dat u moet kunnen aantonen dat u zowel lichamelijk als geestelijk in staat bent om veilig een auto te besturen. Nadat u 75 jaar bent geworden is een dergelijke keuring elke vijf jaar nodig. We raden u aan om hiervoor een keuringsarts van Nauwkeurig.nl te bezoeken. U vindt een keuringsarts voor uw rijbewijs bij Houten in de omgeving. U bent er hiermee zeker van dat u grondig gekeurd wordt. We hebben artsen in dienst die veel ervaring hebben als keuringsarts voor een rijbewijs in Houten. We helpen u dan ook graag verder.

Een keuringsarts in Houten voor uw rijbewijs inschakelen

Langsgaan bij een keuringsarts voor een rijbewijs in Houten is noodzakelijk als u wilt blijven autorijden. Onze artsen staan klaar om ervoor te zorgen dat deze rijbewijskeuring soepel wordt uitgevoerd. U betaalt slechts 70 euro en krijgt dan een keuring bij een arts die echt de tijd voor u neemt. Wellicht heeft u vragen over de keuring, deze kunt u tijdens de keuring aan de rijbewijskeuringsarts voor Houten stellen. Meer weten over Nauwkeurig.nl en de artsen die bij ons werken? U kunt dan altijd even de uitgebreide informatie op deze website doornemen. U mag natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om uw vragen te stellen over onze keuringsarts voor Houten voor uw rijbewijs.

De rijbewijskeuringsarts voor Houten

U bent bij ons altijd aan het juiste adres als u een medische keuring moet ondergaan. Wij voeren niet alleen een keuring uit voor uw rijbewijs, maar ook voor een aantal andere keuringen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor een sportkeuring, een keuring voor een levensverzekering, een sportkeuring en nog meerdere andere soorten keuringen. Wij verzorgen voor u een keuring waarbij u er op mag rekenen dat deze totaal betrouwbaar is. Onze keuringsartsen zijn te vinden in onder andere Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Den Haag, Leiden, Haarlem en nog enkele andere locaties. Deze hebben wij elders op deze website overzichtelijk voor u bij elkaar gezet.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak