Keuringsarts rijbewijs Den Dolder

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

De keuringsarts voor uw rijbewijs in Den Dolder

Bent u op zoek naar een keuringsarts in Den Dolder? Een professional die u keurt zodat u zeker weet dat u nog in staat bent om achter het stuur van een auto plaats te nemen? Dan nodigen wij u van harte uit om een afspraak te komen maken bij Nauwkeurig. We hebben door heel Nederland keuringsartsen voor u klaarstaan. Ook voor een rijbewijskeuringsarts in Den Dolder bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben in deze plaats mensen in dienst die een grondige, persoonlijke keuring uitvoeren. Het maakt hierbij niet uit wat de reden is waarom u gekeurd wilt worden.

De keuringsarts in Den Dolder voor uw rijbewijs

We vinden het belangrijk om onze klanten een goede keuring te geven. Bent u net 75 geworden? Dan is het bij wet verplicht om gekeurd te worden. Deze keuring moet dan eens in de vijf jaar worden uitgevoerd. Maar ook als u bijvoorbeeld een medische indicatie heeft is het noodzakelijk om getest te worden voordat u achter het stuur van een auto kunt gaan zitten. Onze artsen staan u bij tijdens de keuring en nemen alle tijd om de keuring zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met het uitvoeren van dergelijke keuringen. Daarbij nemen wij u al het papierwerk uit handen. Alle informatie over de keuring wordt direct doorgestuurd naar het CBR.

Meer weten over het werk van een keuringsarts in Den Dolder?

U kunt altijd even contact met ons opnemen als u meer wilt weten over wat onze rijbewijskeuringsarts voor Den Dolder voor u kan betekenen. We beantwoorden graag al uw vragen en kunnen indien gewenst gelijk een afspraak voor u reserveren. Bij ons is een keuring ook in de avonduren mogelijk, waarbij u erop mag rekenen dat onze locaties goed bereikbaar zijn. Met een rijbewijskeuring toont u aan dat u nog capabel genoeg bent om een auto te besturen. Dit geeft niet alleen zekerheid voor u, maar ook voor uw medeweggebruikers.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak