Keuringsarts rijbewijs Capelle aan den IJssel

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

De keuringsarts voor Capelle aan den IJssel

Het is voor iedereen van 75 jaar of ouder verplicht om zich eens in de vijf jaar te laten testen voor hun rijbewijs. Bent u zelf 75 jaar of ouder en wilt u graag gekeurd worden door een professionele arts die weet waar allemaal op gelet moet worden? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Nauwkeurig.nl. We hebben op meerdere locaties in Nederland keuringsartsen klaar zitten die veel ervaring hebben met het keuren van mensen. Niet alleen mensen van 75 jaar of ouder, maar ook personen die door een medische indicatie gekeurd moeten worden. We hebben een keuringsarts voor uw rijbewijs voor Capelle aan den IJssel voor u klaar zitten.

U zoekt een rijbewijskeuringsarts in Capelle aan den IJssel?

Een keuring voor een rijbewijs moet grondig worden uitgevoerd door een professionele arts. Hiervoor bent u bij Nauwkeurig.nl aan het juiste adres. We staan klaar om ervoor te zorgen dat u gekeurd wordt door een arts die hier veel ervaring mee heeft. Een arts die weet waar rekening mee gehouden moet worden, maar die ook zorgt voor een persoonlijke benadering. Onze keuringsarts bij Capelle aan den IJssel voor uw rijbewijs bekijkt samen met u of u aan alle voorwaarden voldoet die om de hoek komen kijken als u wilt blijven kunnen autorijden.

Meer weten over onze rijbewijskeuringsarts voor Capelle aan den IJssel?

Als u meer wilt weten over onze arts en wat deze voor u kan betekenen, dan raden wij u aan om gewoon eens een kijkje te komen nemen bij de uitgebreide informatie die wij op deze website voor u klaar hebben staan. Aan de hand van deze informatie bent u straks helemaal op de hoogte van de keuringen die wij verzorgen. Onze keuringsarts voor Capelle aan den IJssel uw rijbewijs bevoegdheid laten bekijken? U kunt bij ons altijd een afspraak maken. Ook ‘s avonds hebben wij een arts klaarzitten.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak