Rijbewijs keuring Zelhem

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

Een rijbewijs keuring bij Zelhem in de buurt

Indien u 75 jaar of ouder bent, dan bent u wettelijk verplicht uzelf elke vijf jaar medisch te laten keuren door een gecertificeerd keuringsarts. Er wordt dan een keuring gedaan waarbij grondig gekeken wordt of u nog in staat bent om veilig aan het verkeer te blijven deelnemen. Een medische keuring is ook verplicht voor mensen met een serieuze medische indicatie. U kunt hierbij onder andere denken aan hartproblemen, een aandoening aan de hersenen of progressief zichtverlies. Een professionele arts voor uw rijbewijs keuring in Zelhem van Nauwkeurig.nl biedt uitkomst. Er werken door heel Nederland professionele artsen bij onze praktijken. Zij staan klaar om een rijbewijskeuring voor Zelhem uit te voeren.

Een grondige keuring voor uw rijbewijs in Zelhem

Het is de taak van alle weggebruikers om ervoor te zorgen dat deelnemen aan het verkeer zo veilig mogelijk is. In de regels die hiervoor zijn opgesteld staat ook dat er een verplichte keuring voor een rijbewijs nodig is na een bepaalde leeftijd. Wij verzorgen een grondige rijbewijs keuring voor Zelhem, waarbij u op een persoonlijke manier wordt geholpen door onze artsen. Nauwkeurig.nl heeft weliswaar geen praktijk in Zelhem, maar wel bij u in de regio. Zo kunt u altijd bij ons langskomen om u te laten nakijken door onze mensen. U hoeft hierbij bij ons slechts 65 euro te betalen, inclusief BTW.

Meer weten over onze rijbewijskeuring voor Zelhem?

We staan altijd klaar om alle vragen die u maar kunt hebben over een keuring voor uw rijbewijs bij Zelhem te beantwoorden. U kunt hiervoor altijd even contact met ons opnemen. Zo bent u straks helemaal op de hoogte van hoe een keuring bij Nauwkeurig.nl precies in zijn werk gaat. We helpen u dan bij het maken van een afspraak bij een arts van Nauwkeurig.nl bij u in de buurt. Een keuring voor een rijbewijs bij Zelhem kost bij ons slechts 65 euro. Let er hierbij op dat u van tevoren een Gezondheidsverklaring aan moet vragen bij het CBR. Als u deze binnen heeft gekregen bent u welkom bij ons voor uw rijbewijs keuring bij Zelhem.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak