Rijbewijs keuring Soest

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

Een rijbewijs keuring voor Soest

Wilt u uzelf laten keuren voor uw rijbewijs in Soest, of een van de omliggende plaatsen? Rekent u dan op een betrouwbare keuring tegen een scherpe prijs? Neem hiervoor vandaag nog contact op met Nauwkeurig.nl. Wij hebben professionele, ervaren keuringsartsen in dienst die graag een keuring voor u uitvoeren op een tiental locaties door heel Nederland. Zodoende kunt u ook voor een rijbewijskeuring voor Soest en omstreken bij ons aan de bel trekken. We hebben artsen klaar staan op onze goed bereikbare locatie in Utrecht. Wilt u uzelf door hen laten keuren? Maak dan vandaag nog een afspraak met ons om deze keuring uit te laten voeren. Wij bekijken dan samen met u of u wettelijk nog in staat bent om achter het stuur van een auto plaats te nemen.

Een professionele keuring voor uw rijbewijs bij Soest in de buurt

U bent 75 jaar of ouder? U weet dan naar alle waarschijnlijkheid dat het het wettelijk verplicht is om uzelf eens in de vijf jaar te laten keuren. Bij deze keuring wordt dan gekeken of u nog in staat bent om een auto veilig te besturen. We voeren deze keuringen ook uit bij mensen die een medische indicatie hebben. Ook in dit geval kan het namelijk nodig zijn uzelf te laten keuren. Bij Nauwkeurig.nl mag u altijd rekenen op een goede keuring die snel en grondig wordt uitgevoerd. We staan garant voor een persoonlijke aanpak, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken om de keuring. U bent na afloop van het onderzoek ook snel op de hoogte van het resultaat van de keuring.

Wilt u meer weten over een rijbewijs keuring voor Soest?

We kunnen ons voorstellen dat u meer wilt weten over wat een rijbewijskeuring voor Soest precies inhoudt. Neem hier dan ook gewoon even contact met ons op, zodat u hier uw vragen over kunt stellen. We kunnen ook samen met u bekijken wanneer u precies gekeurd kunt gaan worden. Zo is het bij ons bijvoorbeeld ook mogelijk om ‘s avonds gekeurd te worden, indien dit voor u beter uit komt. U hoeft bij ons voor een keuring slechts € 70,- te betalen. De artsen die wij in dienst hebben, hebben meer dan 15 jaar ervaring met het keuren van mensen en doen dit graag ook voor u.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak