Rijbewijs keuring Rotterdam Ommoord

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

Een professionele rijbewijs keuring in Rotterdam Ommoord

Bent u woonachtig in Rotterdam Ommoord en bent u 75 jaar of ouder? Dan zult u eens in de vijf jaar een rijbewijs keuring voor Rotterdam Ommoord uit moeten laten voeren. Als u dit namelijk niet doet, dan mag u wettelijk niet meer autorijden. We raden u dan ook aan om een afspraak te maken met Nauwkeurig.nl. We hebben op meerdere locaties door heel Nederland keuringsartsen klaarstaan, die er de tijd voor nemen om u grondig te keuren. Zo weet u zeker of u nog in staat wordt geacht om veilig aan het verkeer deel te nemen. Deze rijbewijskeuring voor Rotterdam Ommoord is ook bedoeld voor mensen die om een medische indicatie gekeurd moeten worden.

Een keuring voor uw rijbewijs in Rotterdam Ommoord

Wellicht vraagt u zich af waarom u gekeurd moet worden voor uw rijbewijs. Dit is wettelijk verplicht, zodat het verkeer zo veilig mogelijk blijft. Na afloop van een goede, professionele rijbewijs keuring voor Rotterdam Ommoord weet u zeker dat u nog in staat bent auto te rijden, zonder dat u hier problemen moet verwachten. Iedereen die 75 jaar of ouder is zal om de vijf jaar gekeurd moeten worden, evenals mensen met een medische indicatie. Hierbij kunt u denken aan mensen met progressieve problemen met het zicht, een hartkwaal of een aandoening aan de hersenen.

Meer weten over onze rijbewijskeuring voor Rotterdam Ommoord?

U kunt altijd even contact met ons opnemen als u meer wil weten over onze rijbewijskeuring voor Rotterdam Ommoord. We staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden, of om meteen een afspraak met u te maken. Bij ons kost een keuring slechts 70 euro. Voor dit bedrag wordt u grondig gekeurd. Na afloop van een positieve keuring kunt u weer vijf jaar autorijden. Een negatieve keuring betekent helaas dat u (in ieder geval voorlopig) niet in staat wordt geacht om auto te rijden. U vindt uitgebreide informatie over onze keuring voor uw rijbewijs in Rotterdam Ommoord op de overige pagina’s van deze website.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak