Rijbewijs keuring Maarssen

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

Een professionele rijbewijs keuring voor Maarssen

U bent woonachtig in Maarssen of een van de omliggende plaatsen en bent op zoek naar een keuringsarts? Een professionele arts die voor u een rijbewijs keuring voor Maarssen en omstreken uit kan voeren? Dan raden wij u aan om hiervoor eens contact op te nemen met Nauwkeurig.nl. We hebben namelijk mensen in dienst die als geen ander weten wat er allemaal bij komt kijken om een medische keuring uit te voeren. U mag bij ons rekenen op een grondige, betrouwbare keuring door een arts met veel ervaring. Deze rijbewijskeuring voor Maarssen voeren we uit in Utrecht, maar we hebben ook artsen op andere locaties in Nederland voor u klaarstaan.

De rijbewijskeuring voor Maarssen

Bent u 75 jaar of ouder? U bent dan wettelijk verplicht om u te laten keuren door een gecertificeerde keuringsarts, indien u wilt blijven kunnen autorijden. Deze keuring moet eens per vijf jaar worden herhaald. Daarbij moet u ook een keuring laten uitvoeren als u een medische indicatie heeft. Denk hierbij aan problemen met uw hart, teruglopend zicht of een aandoening aan de hersenen. Ook in deze gevallen mag u alleen maar auto blijven rijden als u hiervoor gekeurd bent. We weten bij Nauwkeurig.nl precies waar allemaal op moet worden gelet bij een keuring. Zo heeft u nergens omkijken naar.

Meer weten over een rijbewijskeuring voor Maarssen?

Bij een rijbewijs keuring in Maarssen wordt op meerdere vlakken gekeken of u uzelf in de juiste conditie bevindt om nog auto te blijven rijden. Wij doen het onderzoek en sturen dan de resultaten hiervan naar het CBR. Het CBR beoordeelt deze resultaten en geeft een oordeel. U kunt dan goedgekeurd of afgekeurd worden, maar het is ook mogelijk dat er meer onderzoek nodig is. Ook dit kunt u bij onze artsen uit laten voeren. Bij een professionele keuring voor uw rijbewijs voor Maarssen helpen wij u graag verder.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak