Rijbewijs keuring Lelystad

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

Een rijbewijs keuring in Lelystad

Mensen die 75 jaar of ouder zijn, zijn wettelijk verplicht zich elke vijf jaar te laten keuren. Bij deze keuring wordt dan grondig gekeken of men nog in staat is om veilig aan het verkeer deel te nemen. Daarnaast is deze keuring ook verplicht voor die mensen die een flinke medische indicatie hebben. Denk bijvoorbeeld aan hartproblemen, een aandoening aan de hersenen of progressief zichtverlies. Zoekt u een professionele arts voor een rijbewijs keuring in Lelystad? U bent dan bij Nauwkeurig.nl altijd aan het juiste adres. We hebben door heel Nederland artsen voor klaarstaan. U kunt bij ons zodoende ook een rijbewijskeuring voor Lelystad en omstreken uit laten voeren.

Wilt u een grondige keuring voor uw rijbewijs in Lelystad?

We moeten er met zijn allen voor zorgen dat deelnemen aan het verkeer altijd zo veilig mogelijk is. Hiervoor zijn regels opgesteld, waar ook een verplichte keuring voor een rijbewijs na een bepaalde leeftijd toe behoort. Wij zorgen voor een rijbewijs keuring Lelystad die grondig is en waar u op een persoonlijke wijze door onze artsen wordt geholpen. We hebben weliswaar geen praktijk in Lelystad, maar wel bij u in de buurt in Almere. We zorgen tijdens een keuring er altijd voor dat u hierbij helemaal op uw gemak bent.

Wilt u wellicht eerst meer weten over onze rijbewijskeuring voor Lelystad?

Wilt u meer weten over wat er allemaal komt kijken bij een keuring voor uw rijbewijs bij Lelystad in de buurt? Neem dan gewoon even contact met ons op om al uw vragen hierover aan ons te stellen. We hebben altijd mensen klaar staan die uw vragen kunnen beantwoorden en die u eventueel helpen bij het maken van een afspraak bij een keuringsarts bij u in de buurt. Een keuring voor een rijbewijs in Lelystad kost bij ons 70 euro. Het is belangrijk ook te vermelden dat u van tevoren een Gezondheidsverklaring aan zult moeten vragen bij het CBR. Indien u deze binnen heeft gekregen gaan wij graag aan de slag met uw rijbewijs keuring in Lelystad.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak