Rijbewijs keuring Leiderdorp

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

Een rijbewijs keuring in Leiderdorp

Het is voor mensen vanaf 75 jaar noodzakelijk om zich elk jaar te laten testen, indien ze hun rijbewijs willen laten verlengen. Deze keuring moet elke vijf jaar worden uitgevoerd, zodat helemaal zeker is dat het nog veilig is om de weg op te gaan als bestuurder van een auto. Maar ook mensen die een medische indicatie hebben moeten zich laten keuren voor het verlengen van hun rijbewijs. Het kan hier dan gaan om mensen bij wie het gezichtsvermogen achteruit gaat, mensen die een aandoening aan hun hersens hebben en mensen die een hartaandoening hebben. Daarnaast zijn er nog meer aandoeningen waarvoor een rijbewijs keuring in Leiderdorp uitgevoerd moet worden. Hiervoor bent u bij Nauwkeurig.nl aan het juiste adres.

De professionele rijbewijskeuring voor Leiderdorp

Bij Nauwkeurig.nl bent u aan het juiste adres voor een keuring voor uw rijbewijs in Leiderdorp. We zijn weliswaar niet in uw woonplaats gevestigd, maar u kunt wel bij ons langskomen in Leiden, vlak bij u in de buurt. Hier hebben wij artsen klaarstaan met veel ervaring op het gebied van alles wat met medische keuringen te maken heeft. Zo voeren wij niet alleen maar keuringen uit voor mensen die een rijbewijs willen verlengen, maar bijvoorbeeld ook als er een keuring nodig is voordat er een hypotheek of levensverzekering kan worden afgesloten.

Wat komt er kijken bij een keuring voor een rijbewijs in Leiderdorp?

Indien u bij ons een medische rijbewijs keuring voor Leiderdorp uit wilt laten voeren, dan moet u van tevoren een Gezondheidsverklaring aanvragen bij het CBR. Als u dit heeft gedaan maakt u een afspraak met ons, waarna wij er de tijd voor nemen om de keuring zo grondig en aangenaam mogelijk voor u uit te voeren. Veel mensen die bij ons komen voor een keuring voelen zich gespannen, we doen altijd ons uiterste best om dit gevoel zoveel mogelijk weg te nemen. Wilt u een afspraak maken voor een rijbewijskeuring in Leiderdorp? U kunt dan altijd telefonisch contact met ons opnemen om deze afspraak te maken.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak