Rijbewijs keuring Capelle aan den IJssel

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

Een rijbewijs keuring voor Capelle aan den IJssel

Mensen die 75 jaar of ouder zijn, moeten zich eens in de vijf jaar laten controleren als ze hun rijbewijs willen houden. Dit is wettelijk vastgelegd, het is dan ook belangrijk om dit daadwerkelijk te laten doen. U moet hiervoor langs bij een officieel keuringsarts, die weet waar op moet worden gelet bij een keuring. Deze keuring is niet alleen belangrijk voor u, maar ook voor andere weggebruikers, die er op moeten kunnen vertrouwen dat u helemaal in staat bent om aan het verkeer deel te nemen. Voor een rijbewijs keuring in Capelle aan den IJssel en omstreken bent u bij Nauwkeurig.nl aan het juiste adres.

Een professionele rijbewijskeuring in Capelle aan den IJssel

Bij Nauwkeurig.nl hebben we op meerdere plekken professionele, ervaren keuringsartsen klaarstaan. Deze mensen bekijken grondig hoe uw conditie is en of u nog in staat bent om een auto te besturen. Dit gaat niet alleen maar op voor mensen die 75 jaar of ouder zijn, wij voeren ook een keuring voor een rijbewijs in Capelle aan den IJssel uit voor mensen die op medische redenen moeten worden gekeurd. Zo weet u zeker of u nog in staat geacht kunt worden om veilig in uw auto te rijden.

Waarom een rijbewijs keuring in Capelle aan den IJssel?

Met een rijbewijskeuring bij Capelle aan den IJssel laat u zien dat u nog in staat bent om auto te rijden. Het is een keuring die elke vijf jaar uitgevoerd moet worden. Deze keuring is voor mensen van 75 jaar en ouder, maar ook voor mensen die bijvoorbeeld hartproblemen hebben, een aandoening hebben aan de hersenen of een progressieve gezichtsaandoening. Wij voeren deze keuring uit op meerdere locaties in Nederland. Voor uw keuring voor uw rijbewijs in Capelle aan den IJssel bent u bijvoorbeeld van harte welkom op onze praktijken in Den Haag en Rotterdam.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak