Medische keuring rijbewijs Zeist

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

Een medische keuring voor een rijbewijs in Zeist en omstreken

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van een medische keuring voor een rijbewijs in Zeist en omstreken? Dan zit u bij Nauwkeurig.nl altijd goed. We hebben altijd iemand beschikbaar om te kijken of u nog veilig aan het verkeer deel kunt nemen. Mensen van 75 jaar en ouder moeten voor het verlengen van een rijbewijs eerst een medische keuring ondergaan. Dit geldt ook voor mensen met een medische indicatie. Denk hierbij aan mensen met hartproblemen, hersenaandoeningen of progressief verlies van het gezichtsvermogen. Wij hebben keuringsartsen door heel Nederland klaarstaan die deze keuring voor u uitvoeren.

Een keuring voor uw rijbewijs in Zeist op medisch gebied

Wilt u eerst weten hoe voor een rijbewijs een medische keuring bij Zeist werkt? Om aan de slag te gaan, moet u eerst een gezondheidsverklaring aanvragen bij het CBR. Wij raden u aan dit direct te doen als u een melding van het CBR krijgt dat een keuring noodzakelijk is. Wij voeren dan een controle uit aan de hand van dit formulier. U wordt getest op verschillende aspecten. Als hieruit blijkt dat alles in orde is, geeft het CBR u de mogelijkheid om uw rijbewijs voor nog eens vijf jaar te verlengen. Het is ook mogelijk dat de test niet positief zal zijn. In dit geval kan nader onderzoek door specialisten nodig zijn. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Een professionele keuring voor een rijbewijs voor Zeist en omstreken

Neemt u gerust contact met ons op als u een keuring voor uw rijbewijs bij Zeist op medisch gebied uit wilt laten voeren. Wij zijn er om u grondig, professioneel en persoonlijk te helpen. Deze laatste factor is ook erg belangrijk voor ons. We begrijpen dat een dergelijk onderzoek best spannend kan zijn. We doen ons best om stress tijdens het onderzoek zoveel mogelijk te voorkomen. Bij Nauwkeurig.nl kost voor een rijbewijs een medische keuring bij Zeist uit laten voeren slechts 70 euro. Telt u daar de kosten van de CBR Gezondheidsverklaring dan nog even bij op. Nauwkeurig.nl heeft geen locatie in Zeist, maar wel bij u in de regio, in Utrecht. We hopen u hier te mogen verwelkomen.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak