Medische keuring rijbewijs Utrecht

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

Een medische keuring voor uw rijbewijs in Utrecht

Zoekt u een keuringsarts die een medische keuring voor een rijbewijs in Utrecht uit kan voeren? Zoek dan niet verder. Op Nauwkeurig.nl vindt u namelijk ervaren, professionele artsen die precies weten waar er bij een dergelijk onderzoek allemaal op moet worden gelet. Ook voor een keuring voor een rijbewijs in Utrecht op medisch gebied bent u bij ons aan het juiste adres. Zo doen wij controles voor 75-plussers, maar ook voor mensen die op medische indicatie gekeurd moeten worden. Dit kan te maken hebben met hartproblemen, hersenaandoeningen of progressief verlies van het gezichtsvermogen. We kunnen al deze mensen testen, zodat ze weten of ze veilig in hun auto kunnen rijden.

Voor een rijbewijs een medische keuring in Utrecht uit laten voeren

Bij Nauwkeurig.nl staan wij voor u klaar voor een grondige controle. Onze artsen zijn zeer ervaren en gespecialiseerd, maar bieden ook een unieke, persoonlijke benadering van het onderzoek. Mocht u het namelijk spannend vinden, dan zorgen wij ervoor dat u uzelf helemaal op uw gemak voelt. U kunt altijd al uw vragen aan ons stellen over ons onderzoek. Het is hierbij belangrijk dat u bij het aanvragen van een medische keuring voor uw rijbewijs in Utrecht eerst een gezondheidsverklaring aanvraagt bij het CBR. Dit is een formulier dat u moet invullen en dat wij daarna als richtlijn gebruiken bij het uitvoeren van de test. Op basis van onze bevindingen bekijkt het CBR vervolgens of uw rijbewijs kan worden verlengd.

Wilt u meer weten over keuring voor uw rijbewijs in Utrecht op medisch gebied?

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij geven graag antwoord op uw vragen, u kunt natuurlijk ook direct een afspraak bij ons maken. U betaalt voor een keuring bij ons slechts 70 euro. Tijdens het check-in proces hebben we altijd voldoende tijd voor u, ongeacht uw leeftijd of handicap. Wij zijn al meer dan 15 jaar actief met het uitvoeren van keuringen, niet alleen voor een rijbewijs maar bijvoorbeeld ook voor het aanvragen van een hypotheek of levensverzekering. U kunt bij ons een test ook in de avonduren uit laten voeren, mocht testen overdag niet uitkomen. We horen graag van u als u voor uw rijbewijs een medische keuring in Utrecht uit wilt laten voeren!

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak