Medische keuring rijbewijs Soest

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

Een medische keuring voor een rijbewijs in Soest

Voor 75-plussers is het wettelijk verplicht om elke vijf jaar gekeurd te worden bij het verlengen van het rijbewijs. Daarbij wordt gekeken of ze nog veilig aan het verkeer kunnen deelnemen. Maar ook voor mensen met een medische indicatie is dit onderzoek verplicht. Denk aan mensen met hartproblemen, hersenaandoeningen of progressief verlies van gezichtsvermogen. Bent u op zoek naar een professionele arts voor een medische keuring voor een rijbewijs in Soest, dan nodigen we u van harte uit bij Nauwkeurig.nl. Wij hebben namelijk artsen op verschillende locaties in Nederland. Voor een keuring voor een rijbewijs in Soest op medisch gebied verwijzen wij u graag naar onze arts in Utrecht.

Voor uw rijbewijs een medische keuring bij Soest uit laten voeren

Het is voor iedereen belangrijk om ervoor te zorgen dat autorijden zo veilig mogelijk is. Hiervoor zijn regels opgesteld, waaronder het verplicht stellen van een rijbewijscontrole na een bepaalde leeftijd. Wij zorgen niet alleen voor een medische keuring voor uw rijbewijs voor Soest en omstreken, maar ook dat u daar ook op maat wordt geholpen. Wij kunnen ons voorstellen dat een keuring best spannend kan zijn. Onze artsen zorgen er dan ook voor dat u zich tijdens de keuring helemaal op uw gemak voelt.

Meer weten over onze keuring voor uw rijbewijs in Soest op medisch gebied?

Wilt u meer weten over wat er allemaal komt kijken bij een keuring, dan kunt u bij vragen altijd contact met ons opnemen. Wij hebben mensen klaarstaan om u te helpen met uw vragen, waar u daarnaast ook direct een keuring kunt inplannen. Bij ons kost de test 70 euro. Let op: u moet eerst een gezondheidsverklaring aanvragen bij het CBR. Wij voeren dan aan de hand hiervan een inspectie uit. We sturen deze gegevens door naar het CBR, u heeft hier verder geen omkijken naar. Het CBR laat u dan weten of uw aanvraag is goedgekeurd, of dat er nog verder onderzoek nodig is. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak