Medische keuring rijbewijs Rotterdam

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

Een medische keuring voor uw rijbewijs in Rotterdam uit laten voeren

U wilt uw rijbewijs verlengen maar hebt inmiddels de leeftijd van 75 bereikt? Dan is het verplicht om uzelf te laten keuren. Vanaf uw 75e levensjaar is het namelijk zo dat u elke vijf jaar opnieuw langs moet komen voor een medische keuring voor uw rijbewijs in Rotterdam. Zo is duidelijk of u nog in staat bent auto te rijden zonder uzelf en anderen in gevaar te brengen. Deze keuring is ook verplicht als u een andere medische indicatie heeft die het u eventueel moeilijk zou kunnen maken om een auto te besturen. Voor een keuring voor uw rijbewijs in Rotterdam bij een medisch expert neemt u vandaag nog contact op met Nauwkeurig.nl. Wij hebben gespecialiseerde artsen klaarstaan in Rotterdam om deze keuring uit te voeren.

De medische keuring voor uw rijbewijs in Rotterdam

Onze artsen staan klaar om u grondig te keuren. Zij hebben vele jaren ervaring en zetten deze graag in om ervoor te zorgen dat u straks een duidelijk oordeel krijgt. Ze staan daarbij garant voor een persoonlijke aanpak. Bij ons betaalt u voor een medische keuring voor uw rijbewijs in Rotterdam slechts 70 euro. U kunt er dan op rekenen dat een positieve uitslag van de keuring er ook daadwerkelijk voor zorgt dat u straks weer uw rijbewijs kunt laten verlengen.

Hoe gaat het keuren in zijn werk?

Als u voor een keuring voor een rijbewijs in Rotterdam op medisch gebied bij Nauwkeurig.nl langskomt, dan moet u hiervoor eerst een Gezondheidsverklaring aanvragen bij het CBR. Als u deze heeft binnengekregen, gaat u hiermee naar de arts van Nauwkeurig.nl. Deze vult na afloop van de medische keuring uw verklaring in. Deze keuring wordt bij ons op de praktijk uitgevoerd. We bekijken zaken als uw bloeddruk, gezichtsvermogen, urine en meer. Deze keuring duurt ongeveer 15 minuten. We vullen de formulieren in en sturen deze weer naar het CBR, waarna u snel een eindoordeel krijgt of uw rijbewijs verlengd mag worden of niet. Maak daarom vandaag nog een afspraak voor een rijbewijs medische keuring in Rotterdam bij Nauwkeurig.nl.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak