Medische keuring rijbewijs Maarssen

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

Een medische keuring voor een rijbewijs in Maarssen

Bent u op zoek naar een professionele keuringsarts in Maarssen en omstreken, die voor een medische keuring voor uw rijbewijs in Maarssen kan zorgen? U bent dan bij Nauwkeurig.nl aan het juiste adres. Wij hebben zeer ervaren artsen in dienst. Maak bij ons een afspraak voor uw keuring voor een rijbewijs in Maarssen en omstreken. Deze test is wettelijk verplicht voor 75-plussers, maar geldt ook voor mensen met bepaalde medische indicaties. U moet hiervoor eerst een gezondheidsverklaring aanvragen bij het CBR. Zodra u deze heeft ontvangen, kunt u een afspraak maken bij ons om voor uw rijbewijs een medische keuring bij Maarssen uit te laten voeren. We hebben weliswaar geen locatie in Maarssen, maar wel bij u in de buurt in Utrecht.

Een keuring voor uw rijbewijs in Maarssen op medisch gebied

Nauwkeurig.nl is een netwerk van Nederlandse keuringsartsen. Zo hebben wij een kliniek in Utrecht, waar ervaren mensen klaar staan om medische keuringen uit te voeren. Wat uw reden ook is om uzelf te laten testen, wij nemen de tijd voor u er zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt tijdens het onderzoek. Na de controle sturen wij de gegevens naar het CBR. U krijgt dan snel de uitslag die aangeeft of u een verlengd rijbewijs krijgt. Bij weigering kan nader professioneel onderzoek nodig zijn. Wij helpen u dan bij het regelen van verder onderzoek bij onze artsen.

Meer weten over een medische keuring voor een rijbewijs bij Maarssen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u heeft bij Nauwkeurig.nl? Neem hiervoor dan gerust contact met ons op. Elders op deze website vindt u ook uitgebreide informatie over onze praktijken, die u overal in Nederland kunt vinden. We hebben alle adressen op een rij gezet, ook het adres als u voor het verlengen van uw rijbewijs een medische keuring bij Maarssen in de buurt wilt inplannen. Wij streven naar een grondig en gedegen onderzoek. Wilt u door een van onze artsen gekeurd worden? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak