Medische keuring rijbewijs Lelystad

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

Een medische keuring voor uw rijbewijs in Lelystad

Autorijden is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Mensen met een medische indicatie moeten zich bijvoorbeeld medisch laten testen voordat ze weten dat ze auto mogen (blijven) rijden. Daarnaast moeten ook mensen die 75 jaar of ouder zijn zich laten keuren voor het rijbewijs verlengd mag worden. Het is daarbij verplicht om elke vijf jaar terug te komen voor een nieuwe keuring. Valt u in een van deze groepen? Neem dan contact op met Nauwkeurig.nl om een professionele keuring uit te laten voeren. We hebben namelijk meer dan 15 jaar ervaring met deze keuringen en zijn ook bij u in de regio actief.

Zoekt u een rijbewijskeuringsarts bij Barendrecht in de omgeving?

Tijd om een rijbewijs te verlengen en uzelf hiervoor laten keuren? Om voor uw rijbewijs een medische keuring in regio Lelystad te laten uitvoeren kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij hebben namelijk in Almere keuringsartsen klaarstaan die graag met u gaan bekijken of u nog auto mag rijden. Onze professionals hebben veel ervaring hebben met het uitvoeren van een dergelijke keuring. U moet dan wel zelf van tevoren even een Gezondheidsverklaring aanvragen bij het CBR. Als deze is binnengekomen kunnen we aan de slag gaan met uw medische keuring. Neem hiervoor contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een grondige keuring.

Wilt u meer weten over een medische keuring voor uw rijbewijs in Lelystad?

Wilt u meer weten over wat een keuring voor uw rijbewijs in Lelystad op medisch gebied precies inhoudt? Dan kunt u altijd even contact opnemen met Nauwkeurig.nl. We beantwoorden graag al uw vragen en kijken samen met u wat er allemaal moet gebeuren. Elders op deze website hebben we daarnaast uitgebreide informatie klaarstaan over zowel onze keuringen als onze aanpak en artsen. U mag er bij ons op rekenen geholpen te worden door professionele, ervaren artsen die gebruik maken van een persoonlijke aanpak. Zo verloopt elke keuring bij Nauwkeurig.nl snel en aangenaam.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak