Medische keuring rijbewijs Leiden

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

Een medische keuring voor uw rijbewijs in Leiden laten uitvoeren

Een rijbewijs is niet voor iedereen iets dat vanzelfsprekend is. Mensen met bepaalde aandoeningen moeten zich medisch laten testen voordat ze zeker weten of ze hun rijbewijs mogen verlengen. Maar ook mensen die 75 jaar of ouder zijn moeten zich laten keuren voor de verlenging van hun rijbewijs. Deze mensen moeten hier zelfs elke vijf jaar voor terugkomen. Valt u in een van deze groepen en wilt u een medische keuring voor een rijbewijs in Leiden laten uitvoeren? Dan bent u bij Nauwkeurig.nl aan het juiste adres. We hebben meer dan 15 jaar ervaring met deze keuringen en staan altijd klaar om u grondig te onderzoeken.

Een keuring voor een rijbewijs in Leiden op medisch gebied

Wilt u voor het verlengen van uw rijbewijs een medische keuring in Leiden laten uitvoeren? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken voor een ervaren keuringsarts in uw stad. We hebben professionals klaarstaan die veel ervaring hebben met het uitvoeren van een dergelijke keuring. Let er hierbij op dat u zelf van tevoren een Gezondheidsverklaring moet aanvragen bij het CBR. Hierna kunt u bij ons een medische keuring ondergaan. Neem vandaag nog contact met ons op als u een afspraak wilt maken voor een grondige keuring.

Meer weten over een medische keuring voor uw rijbewijs in Leiden?

Indien u voordat u een afspraak wilt maken eerst meer wilt weten over onze keuring voor uw rijbewijs in Leiden op medisch gebied, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen met u te bekijken wat er allemaal moet gebeuren. We hebben ook elders op deze website uitgebreide informatie klaarstaan over onze keuringen en artsen. Bij ons vindt u professionele, ervaren artsen die gebruik maken van een persoonlijke aanpak. Zo verloopt de keuring snel en aangenaam.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak