Medische keuring rijbewijs Haarlem

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

Een medische keuring voor uw rijbewijs in Haarlem

Bent u op zoek naar een keuringsarts voor een medische keuring voor uw rijbewijs in Haarlem? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Nauwkeurig.nl. We hebben namelijk een praktijk in Haarlem, waar onze keuringsartsen klaarstaan voor een grondige keuring. We keuren mensen die om verschillende redenen een keuring moeten ondergaan. We hebben het dan over mensen die bijvoorbeeld 75 jaar of ouder zijn en zichzelf elke vijf jaar moeten laten keuren. Maar we keuren ook mensen die om een medische indicatie zichzelf moeten laten keuren. Het gaat dan om mensen met hartproblemen, met aandoeningen aan de hersenen of mensen wiens zicht sterk achteruit gaat.

Een keuring voor uw rijbewijs in Haarlem op medisch gebied

Wilt u voor het verlengen van uw rijbewijs een medische keuring in Haarlem laten uitvoeren? We zijn gevestigd op een locatie in Haarlem die makkelijk te bereiken is. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring met het uitvoeren van medische keuringen. Wij geven al onze klanten persoonlijke aandacht. Het is bij ons ook mogelijk om u in de avond te laten keuren, indien dit wellicht beter uitkomt. U maakt eenvoudig een telefonische afspraak bij ons, op een tijdstip dat u het beste schikt.

Een rijbewijs medische keuring in Haarlem

Bij Nauwkeurig.nl mag u rekenen op een grondige, goede keuring door mensen die hier veel ervaring mee hebben. Reken er daarbij wel op dat u van tevoren een Gezondheidsverklaring bij het CBR aan moet vragen. Als u dit heeft gedaan mag u bij ons een afspraak maken om de keuring te laten gebeuren. Een keuring kost bij ons slechts 70 euro. We nemen uitgebreid de tijd voor u, zodat u rustig gekeurd kunt worden. Mocht u het spannend vinden om deze keuring uit te laten voeren, dan mag u er op rekenen dat we er alles aan zullen doen om ervoor te zorgen dat u ontspannen de keuring kunt ondergaan.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak