Medische keuring rijbewijs Doetinchem

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

De medische keuring voor een rijbewijs in Doetinchem

Staat u op het punt een medische keuring uit te laten voeren? U wilt uw rijbewijs verlengen maar moet hiervoor eerst gekeurd worden? Bij Nauwkeurig.nl voeren we een medische keuring voor uw rijbewijs in Doetinchem uit. Neem dan ook contact met ons op om een afspraak met ons te maken, zodat wij u snel kunnen keuren. Uiteraard gaan onze professionele keuringsartsen hierbij zeer grondig te werk. Wij nemen u hierbij ook al het papierwerk uit handen. Zo kunt u zonder zorgen de keuring bij ons uit laten voeren. Een keuring voor uw rijbewijs in Doetinchem op medisch gebied is bij ons altijd mogelijk.

Voor uw rijbewijs een medische keuring in Doetinchem

Er zijn meerdere redenen waarom u een medische keuring uit moet laten voeren voordat u uw rijbewijs weer kunt verlengen. Heeft u bijvoorbeeld een hartaandoening of een aandoening aan uw hersenen? Dan is het verplicht u hiervoor te laten checken. Maar dit geldt ook als u problemen heeft met de bloedsomloop, als u een autismespectrum stoornis heeft of te maken heeft met een progressieve gezichtsaandoening. Ook leeftijd kan een rol spelen. Vanaf uw 75e moet u uzelf elke vijf jaar opnieuw laten keuren, om aan te geven dat u nog steeds in staat bent veilig aan het verkeer deel te nemen. Een medische keuring voor uw rijbewijs in Doetinchem voert u dan bij Nauwkeurig.nl uit.

Meer weten over een keuring voor uw rijbewijs in Doetinchem op medisch gebied?

We vinden het belangrijk om u zo grondig mogelijk te keuren. Daarom nemen we er altijd de tijd voor om u goed na te kijken. We helpen u daarbij op persoonlijke wijze, waarbij u altijd uw vragen op ons af mag vuren. We zorgen er daarna voor dat de uitslagen van de test snel naar het CBR worden gestuurd, zodat zij deze kunnen beoordelen. Is er hierna nog een aanvullende rijbewijs medische keuring in Doetinchem nodig, dan helpen wij u uiteraard ook weer graag verder.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak