Medische keuring rijbewijs Den Haag

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

Een medische keuring voor uw rijbewijs in Den Haag

Heeft u een medische keuring voor uw rijbewijs in Den Haag nodig? Dan bent u bij Nauwkeurig.nl altijd aan het juiste adres. We hebben namelijk mensen klaarstaan die graag bekijken of u nog in staat bent om aan het verkeer deel te nemen. Een keuring voor uw rijbewijs in Den Haag op medisch gebied is nodig voor mensen die 75 jaar of ouder zijn, maar ook voor mensen met een medische indicatie. U kunt hierbij denken aan hartproblemen, een aandoening aan de hersenen of progressief zichtverlies. Wij hebben door heel Nederland keuringsartsen klaarstaan die graag met u aan de slag gaan.

Voor uw rijbewijs een medische keuring in Den Haag laten uitvoeren

Wellicht wilt u graag van tevoren weten hoe een medische keuring in Den Haag bij Nauwkeurig.nl in zijn werk gaat. Om te beginnen moet u daarvoor een Gezondheidsverklaring aanvragen bij het CBR. We raden u aan om dit meteen te doen als u van het CBR bericht heeft gehad dat de keuring nodig is. Aan de hand van dit formulier gaan wij dan aan de slag met de keuring. U wordt op meerdere facetten onderzocht. Als hieruit blijkt dat alles in orde is, dan zal het CBR u toestaan dat uw rijbewijs weer met vijf jaar wordt verlengd. Het is ook mogelijk dat de keuring niet positief uitpakt. In dat geval is wellicht verder onderzoek door specialisten nodig.

Wilt u voor uw rijbewijs een medische keuring in Den Haag laten doen?

Neem vandaag nog contact met ons op als u een medische keuring voor uw rijbewijs in Den Haag wilt laten uitvoeren. We staan klaar om u grondig, professioneel en persoonlijk te helpen. Dat laatste element is ook heel belangrijk. We kunnen het prima begrijpen dat een dergelijke keuring spannend is. We doen ons best de spanning altijd zoveel mogelijk weg te nemen. Bij ons kost een medische keuring voor uw rijbewijs in Den Haag 70 euro. Hier komen dan nog wel de kosten voor de Gezondheidsverklaring van het CBR bovenop. Uzelf laten keuren? We hopen snel van u te horen!

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak