Medische keuring rijbewijs Den Dolder

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

Een medische keuring voor uw rijbewijs in Den Dolder

Wilt u voor een medische keuring voor uw rijbewijs in Den Dolder contact opnemen met een professionele arts? Neem dan vandaag nog contact op met Nauwkeurig.nl. We beschikken over een team aan specialisten op dit gebied, op tien locaties door heel Nederland. Ook voor een keuring voor uw rijbewijs op medisch gebied in Den Dolder kunt u altijd bij ons terecht. Wij hebben artsen beschikbaar in uw woonplaats. Maak een afspraak met ons voor een test, zodat u zeker weet dat u uw rijbewijs kunt blijven gebruiken.

Voor uw rijbewijs een medische keuring in Den Dolder laten uitvoeren

Bent u 75 jaar geworden? Daarna is het wettelijk verplicht om elke 5 jaar gekeurd te worden voor uw rijbewijs. Aan de hand van deze test wordt gekeken of u nog veilig auto kunt rijden. Maar ook als u een medische indicatie heeft, kan het nodig zijn dat u uzelf laat laten testen. Wij van Nauwkeurig.nl zorgen er graag voor dat deze controle zo snel en efficiënt mogelijk verloopt. We hanteren een persoonlijke benadering, om ervoor te zorgen dat testen gemakkelijk kan worden gedaan. Wij zorgen ervoor dat u snel op de hoogte bent van de uitslag van de test.

Meer weten over een medische keuring voor uw rijbewijs in Den Dolder?

Wilt u meer weten over de eisen die worden gesteld aan het verlengen van uw rijbewijs? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We beantwoorden graag uw vragen, of maken een afspraak voor u voor een keuring voor uw rijbewijs in Den Dolder op medisch gebied. Het is bij ons ook mogelijk om ’s avonds gecheckt te worden, als dit handiger is. Bij ons betaalt u slechts € 70 voor een rijbewijs medische keuring in Den Dolder. Onze artsen hebben meer dan 15 jaar ervaring met het onderzoeken van mensen en denken graag met u mee bij uw professionele onderzoek.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak