Medische keuring rijbewijs Arnhem

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

Een medische keuring voor uw rijbewijs in Arnhem

Bij Nauwkeurig.nl bent u aan het juiste adres als u een medische keuring wilt laten uitvoeren. We bieden u een groot aantal verschillende keuringen aan. Een keuring voor een hypotheek of levensverzekering, een sportkeuring en natuurlijk ook een keuring voor als u uw rijbewijs wilt laten verlengen. Er zijn namelijk meerdere redenen waarom u deze keuring wettelijk nodig heeft. Wordt u bijvoorbeeld 75 of bent u deze leeftijd al gepasseerd? Dan bent u verplicht om eens per 5 jaar gekeurd te worden. Een keuring is daarbij ook nodig voor een breed scala aan verschillende medische indicaties.

Een keuring voor uw rijbewijs in Arnhem medisch laten uitvoeren

Wilt u voor het verlengen van uw rijbewijs een medische keuring in Arnhem uit laten voeren? Dan nodigen wij u van harte uit om bij ons een afspraak te komen maken. Bij Nauwkeurig.nl werken namelijk professionele artsen met een schat aan ervaring. Specialisten die snappen dat een persoonlijke aanpak net zo belangrijk is als een grondige test. We zijn door het hele land gevestigd en hebben ook een praktijk in uw stad. U kunt hier overdag terecht, maar we zijn ook in de avonduren geopend voor onze klanten. Zo kiest u het tijdstip voor de keuring dat u het beste uitkomt.

Meer weten over een medische keuring voor uw rijbewijs in Arnhem?

Als u vragen heeft over het laten uitvoeren van een keuring voor uw rijbewijs in Arnhem op medisch gebied, dan helpen wij u graag verder. Neem rustig contact met ons op om uw vragen aan ons te stellen. Wij beantwoorden deze voor u en kunnen indien gewenst ook meteen een afspraak met u maken voor een onderzoek. We hebben elders op deze website meer informatie staan over onze medische keuringen, die wij ook op tal van andere gebieden aanbieden. We hopen dan ook snel van u te horen!

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak