Medische keuring rijbewijs Amsterdam

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

Een medische keuring voor een rijbewijs in Amsterdam

Wilt u een afspraak maken bij een keuringsarts voor een medische keuring voor uw rijbewijs in Amsterdam? U bent dan bij Nauwkeurig.nl aan het juiste adres. We hebben meerdere praktijken in Amsterdam, waar onze gecertificeerde keuringsartsen grondige keuringen uitvoeren. We keuren daarbij mensen die om wat voor reden dan ook een keuring moeten laten uitvoeren. Neem bijvoorbeeld mensen die 75 jaar of ouder zijn en wettelijk verplicht zijn zich elke vijf jaar te laten keuren. Daarnaast keuren we ook mensen die een medische indicatie hebben om zich te laten keuren. We hebben het dan over mensen die bijvoorbeeld te maken hebben met hartproblemen, met aandoeningen aan de hersenen of mensen wiens zicht sterk achteruit gaat.

Een keuring voor uw rijbewijs in Amsterdam op medisch gebied

U wilt uw rijbewijs verlengen en moet hier een medische keuring in Amsterdam voor laten uitvoeren? We zijn gevestigd op meerdere locaties in Amsterdam, die allemaal makkelijk te bereiken zijn. Onze praktijken hebben ruim 15 jaar ervaring met medische keuringen. Wij geven daarbij al onze klanten de persoonlijke aandacht die ze wensen. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om u in de avond te laten keuren, mocht dit voor u beter uitkomen. Maak gewoon even telefonische afspraak bij ons, op het tijdstip dat u het beste uitkomt.

Een rijbewijs medische keuring in Amsterdam

Bij Nauwkeurig.nl mag u altijd rekenen op een professionele keuring door mensen met verstand van zaken. Artsen die klaarstaan om uw vragen te beantwoorden en die er graag voor zorgen dat u uzelf op uw gemak voelt. Let wel even op dat u zelf van tevoren een Gezondheidsverklaring bij het CBR moet aanvragen. Heeft u dit gedaan, dan gaan wij graag voor u aan de slag met een keuring. Deze keuring kost bij Nauwkeurig.nl maar 70 euro. We nemen bij elke keuring uitgebreid de tijd voor u.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak